![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
letni wieczór
Makijaż na letni wieczór. Kombinacja różnych odcieni zieleni i fioletu. Drobinki zawarte w cieniach zwracają uwagę na oko. Do tego typu makijażu oczu proponuję zawszę jedynie błyszczyk na usta i lekkie podkreślenie kości policzkowych.
Użyte kosmetyki: Cienie: Paleta Ruby Rose, 48 cieni Podkład: Maybelline - Superstay Silky Puder: Bourjois - Loose powder in a brush Tusz: Rimmel Volume Flash |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: letni wieczór
piękny
![]() |
#3 |
BAN stały
|
szkoda ze foty zoltawe takie
![]() ![]() co do makijazu oko ladni wycieniwoanei ale gdzie niegdzie ajk by plamy byly;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście trochę widać blurowanie w PS'ie. Podoba mi się połączenie kolorów cieni
![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem o jakie plamy chodzi ![]() Cieszę się, że Ci się podoba to połączenie, bo wiele osób uważa, że jest ono zbyt ryzykowne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Śliczne połączenie. Naprawdę bardzo mi się podoba (;
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ale przecież ja to wiem... czy ja mówiłam coś o jakiejś złośliwości?
![]() no to plamy, czy widoczna granica? a ogólnie połączenie kolorów? bo na tym zależy mi najbardziej. takie rzeczy jak nieroztarty cień, zawsze można poprawić w łatwy sposób. mi zależy na ocenie połączenia, bo takimi mieszankami od dawna się bawię, a nie wiem, czy są udane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się trochę niemiło się odnosisz...
Ktoś Ci zarzucił małe słówko krytyki a Ty już ruszasz do ataku... Na MM dziewczyny wstawiają zdjęcia całej twarzy, poddjąc ocenie cały makijaż. I starają się go wykonać jak najlepiej, dlatego dziewczyny chwalą to co jest udane a krytykują [konstruktywnie] to co wymaga poprawy. Jeżeli zależy ci tak bardzo na opinii czy te kolory pasują do siebie to w takim razie wystarczyło nawet na dłoni naciapać cieniami dwie plamy obok siebie - tak też możnaby to ocenić czyż nie ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Połącznie kolorów fajne, romantyczne, rzęsy gęste, dłuugie
![]() Szkoda że niema zdjec otwartych oczu i całej twarzy... Co do niedociagnieć sie niewypowiadam zostaiwam to bardizej doświdczonym dziewczynom :P ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
gamegirl, kolory żółtawe ponieważ zdjęcie zostało zrobione przy świetle sztucznym, dlatego siłą rzeczy - wyszło żółte, bo sztuczne niestety jest żółte. Chyba, że jest innny powód.
A gdyby nie było Photoshopa to mówiłybyście, że powinna zrobić coś z zaskórnikami na nosie ![]() ![]() Mi się ten makijaż bardzo podoba, a szczególnie połączenie kolorów. Nie wiem szczerze mówiąc o jakie plamy dziewczynom chodzi. Według mnie przejścia są bardzo fajne. A joannamałgorzata z tego co czytam to wcale nie jest złośliwa, tylko się tłumaczy i ewentualnie wymaga jakichś konkretniejszych argumentów, tylko po to, żeby następnym razem zrobiła to lepiej. Czy dociekliwość dotycząca popełniałych przez siebie błędów jest czymś niemiłym? No kochane panie, zastanówmy się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny... wcale nie mam złych intencji. po prostu chciałabym dokładniejszych opinii. i nie jestem niemiła. szanuję Was tutaj. po to umieściłam ten makijaż, żeby poznać Waszą opinię.
![]() wiem, że nie ma całej twarzy, ale przyznam szczerze, nie malowałam wszystkiego. jedynie oczy bo to z nimi najczęściej kombinuję. może następnym razem umieszczę wszystko, tak jak ja to widzę. tak samo nie ma zdjęcia otwartych oczu, bo mam podrażnione spojówki i bardzo źle to wyglądało. już kolejne makijaże na pewno będą z oczami otwartymi! ![]() paćkania na dłoni nie skomentuję. tak jak ja jestem neutralnie nastawiona i przyjmuję Waszą krytykę, która nawet krytyką nie jest tylko prostymi radami o które mi chodzi, tak to było po prostu niemiłe Vibeska. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem na nie. Nie podoba mi się fakt, że zdjęcia są kiepskie, obrobione w PS. Brak mi zdjęcia całej twarzy, to naprawdę pomaga nam w ocenie makijażu i udzieleniu sensownych porad. W makijażu oczu brakuje mi staranności. Cień położony jest nisko, do końca ruchomej powieki, poza tym brak cieniowania, czy choćby roztarcia. A i połączenie kolorów mnie nie przekonuje, chyba ze względu na zasadniczo różne ich nasycenie. Fiolet z zielenią mogą prezentować się ładnie, ale tym razem nie do końca mi się podobają. Popracuj nad makijażem, nie poddawaj się. Czekamy na kolejne propozycje z uwzględnieniem naszych sugastii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Ładnie, ale szkoda, że nie ma zdjęć całej twarzy, bo w ten sposób ciężko ocenić makijaż.
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda, że tylko fotki zamkniętych oczek... bardzo mi się podoba kolorystyka (założę się, że w rzeczywistości kolory były jeszcze piękniejsze i bardziej wyraziste), ładne cieniowanie, nawet odważyłabym się wyciągnąć fioletowy cień wyżej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Oczy bardzo ładnie pocieniowane i ciekawe kolorki. Ah.. jak ja bym chciała już letni wieczór...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki za opinię ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj na MM ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jezeli chodzi o obrobke zdjec to kazda z nas ma jakies niedoskonalosci ale wiekszosc nie uzywa wcale PS do ich korekty, a na Twoich zdjeciach niestety jest tego zdecydowanie za duzo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ja niestety tez sie zgadzam... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o kolorystykę jestem na tak.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ladnie !! Kolory inne niz wszystkie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Pomijając techniczne błędy muszę szczerze przyznać,ze połączenie kolorystyczne cieni jest nieziemskie!!
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiście ciekawe połączenie kolorów. Brawo za pomysł i odwagę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi sie podoba, szczegolnie to ujecie na samej gorze
![]() Na najblizsza impreze zainspiruje sie Twoim makijazem ![]()
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
same kolory do mnie nie pasowały, sama to jestem w stanie stwierdzić. to była zabawa cieniami raczej, niekoniecznie dostosowana do mojej twarzy ![]() dziękuję! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Lubię kombinować z cieniami ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
cienie calkiem fajnie polaczone
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.