|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Garnier? Używacie?
Hej
![]() A i mam serdeczną prośbę...tylko nie śmiać się ze mnie ![]() ![]() Edytowane przez Ines1985 Czas edycji: 2008-03-24 o 17:18 Powód: nieopłacona reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Garnier? Używacie?
Garnier znowu wymyślił konkurs-pokaż ileś tam paragonów a wygrasz ze staw kosmetyków?..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tak coś w podobie....a co brałaś już udział??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mialam Garnier Czysta skora - zel do mycia twarzy i powiem szczerze, ze sie zawiodlam. Mam skore wrazliwa i myslalam ze taka marka jak Garnier nie uczula, natomiast po wieczornym umyciu twarzy rano obudzilam sie z plackami czerwonymi, ktore swedzialy
![]() ![]()
#5 |
Przyczajenie
|
W sumie to ja już tych kosmetyków używam... ale nic nadzwyczajnego się nie dzieje;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Hmmm...może mam i tupet, ale mam też odwagę i trochę chęci, aby pomóc innym. Chcę kogoś wspomóc...ale niestety nie mogę finansowo więc biorę udział w różnych konkursach...to tylko pomoc...ale widać, że dla niektórych takie rzeczy się nie liczą...pomyślcie niekiedy o innych...
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Proszę się zapoznać z regulaminem - tego typu wątki i akcje nie są mile widziane na wizażu i podchodzą pod nieopłaconą reklamę.
Wątek zamykam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.