|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
dzasta próbuje drugi raz
witam ponownie
![]() zaprezentuje tym razem oto taki makijaż ![]() zaznaczyłam trochę brwi (które zasłoniła grzywka ![]() starałam się wytuszować rzęsy, żeby się nie posklejały, cienios raczej się nie obsypał (tzn obsypał się, ale na podłożoną chusteczkę ![]() ![]() nie użyłam linera i oko wydało mi się mniej wyraźne, lecz bardziej otwarte (albo już się przyzwyczaiłam ![]() brak białej kredki, ponieważ takiej jeszcze nie posiadam (rada z poprzedniego wątku) ![]() Nie daje jeszcze zdjęcia całej twarzy, bo muszę nauczyc się ją modelować. robiąc zdjęcia zauważyłam, że jedne oko mam mniejsze i trochę niżej ![]() ![]() ![]() kosmetyki: podkład Giordani Gold cienie Isa Dora nr 52 (kolor biały) cień Virtual CD 301 brązowa kredka do brwi Oriflame czarna kredka (jakaś tam) tusz do rzęs Maybelline
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-07-11 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dzasta próbuje drugi raz
powiem tak dla mnie makijaz to cała buzia ciezko ocenic mi makijaz po zdjeciu oczu w dodatku niewyraznym
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Takie nierówne oczy to i ja mam. Zależy też jaki makijaż sobie robisz. Raz to bardziej widać, a raz w ogóle się na to uwagi nie zwraca. Przy jasnych kolorkach zawsze ta różnica będzie widoczna. Myślę, że biała kredka byłaby tutaj bardzo pomocna, więc czym prędzej taką zakup
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
asymetria to niestety ludzka rzecz
![]() ![]() makijaż dużo lepszy niż poprzednuo i pokazuj buziaka w całości, nauczymy cie go modelować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hahaaha, oczkami sie nie przejmuj wcale! czasami jak nakładam cień na jednym oku, np.do połowy i potem na drugim chcę to powtórzyć, to mi nagle oka brakuje
![]() Ja teraz też raczkuję w modelowaniu twarzy, wiec będę sobie podglądać, co Ci dziewcyzny radzą ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Oczami się nie przejmuj, to taki słodki szczegół, który wyróżnia Cię z tłumu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
makijaż przyjemny dla oka
![]() Powinnaś wytuszować też dolne rzęsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Makijaz delikatny ale zgodze sie z dziewczynami ze lepiej by bylo jakbys wytuszowala dolne rzesy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
następnym razem postaram się zrobić lepsze zdjęcia
![]() dzięki za uwagi... ![]() nastepnym razem już bedzie cała buzia (ale dopiero jak mi się w miarę uda modelowanie). Poczytałam sobie dziś jak modelowac te moje "pućki" i zobaczymy co wyjdzie ![]() i w ogóle chciałabym zrobić takie coś mocniejszego... ale wydaje mi się, że przy ciemniejszych makijażach bardziej widac wszelkie niedociągnięcia ![]() no ale to dopiero zobaczymy co tam namodzę na tej mojej buzi ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
ha jest podkreslenie brwi
![]() co do makijazu zgodze sie odnosnie dolnych rzes! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.