Błagam O Pomoc !!! Szukam Sukni !!! Pełna Rozpacz :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Pokaż wyniki sondy: czy sukienka jakiej szukam nadaje się dla tak wysokiej osoby (181cm)?
tak 1 33,33%
nie 2 66,67%
Głosujący: 3. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-26, 13:07   #1
bonibler
Przyczajenie

Unhappy

Błagam O Pomoc !!! Szukam Sukni !!! Pełna Rozpacz :(

Witam Kochane Wizażystki !!! wiele razy skorzystałam juz w Waszych porad udzielonych innym, teraz mam sama problem...wymarzyłam sobie sukienkę Cosmobella model 7061...taki typ sukienki dla Elfawygląda tak:

http://www.lisaferrera.pl/product_in...products_id/14

....niestety ponieważ finansowo jest u mnie gorzej niz krucho, nie moge zamówić takiej w salonie...stąd prośba - czy któras z Was zna osobę lub sama posiada taka sukienkę na sprzedaż?? mam 181 cm wzrostu, do slubu pójde w płaskich bucikach, wymiary to około: 90-94/70-75/99-105. Jesli którakolwiek wie to baaardzo proszę o pomoc...szukałam juz chyba wszędzie w sieci a mojemu TŻ tak sie podoba....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7061.jpg (32,1 KB, 33 załadowań)
bonibler jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 13:15   #2
nel_a
Zakorzenienie

Dot.: Błagam O Pomoc !!! Szukam Sukni !!! Pełna Rozpacz :(

Cytat:
Napisane przez bonibler Pokaż wiadomość
Witam Kochane Wizażystki !!! wiele razy skorzystałam juz w Waszych porad udzielonych innym, teraz mam sama problem...wymarzyłam sobie sukienkę Cosmobella model 7061...taki typ sukienki dla Elfawygląda tak:

http://www.lisaferrera.pl/product_in...products_id/14

....niestety ponieważ finansowo jest u mnie gorzej niz krucho, nie moge zamówić takiej w salonie...stąd prośba - czy któras z Was zna osobę lub sama posiada taka sukienkę na sprzedaż?? mam 181 cm wzrostu, do slubu pójde w płaskich bucikach, wymiary to około: 90-94/70-75/99-105. Jesli którakolwiek wie to baaardzo proszę o pomoc...szukałam juz chyba wszędzie w sieci a mojemu TŻ tak sie podoba....
http://allegro.pl/item332625435_unik..._typu_elf.html

http://allegro.pl/item334641669_sukn...kcja_2006.html

Wszystkie suknie będą Ci pasować- masz wzrost jak modelka

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 13:21   #3
bonibler
Przyczajenie

:)

Dziekuję za opinię i za podane linki szkoda tylko że obie te sukienki są za krótkie...ten wzrost to jednak nie zaleta a szkoda, bo im więcej się tym sukienkom przyglądam tym bardziej dotakiej wzdycham....ech....
Stary 2008-03-26, 13:25   #4
nel_a
Zakorzenienie

Dot.: :)

Cytat:
Napisane przez bonibler Pokaż wiadomość
Dziekuję za opinię i za podane linki szkoda tylko że obie te sukienki są za krótkie...ten wzrost to jednak nie zaleta a szkoda, bo im więcej się tym sukienkom przyglądam tym bardziej dotakiej wzdycham....ech....
głowa do góry poszukaj jakiejś dobrej krawcowej to Ci taka uszyje za mniejsze pieniądze ))) 3mam kciuki.

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 13:28   #5
sylwia1983
Przyczajenie

Dot.: Błagam O Pomoc !!! Szukam Sukni !!! Pełna Rozpacz :(

Witaj a moze uda sie ta sukienke wypozyczyc w salonie lisa ferrera to zawsze koszt tanszy o polowe...
pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniu
sylwia1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 13:36   #6
bonibler
Przyczajenie

....

hmmm w sumie może to i dobra mysl z tym wypozyczeniem...myślałam raczej o kupnie a nad tym sie nie zastanawiałam...w każdym razie dzięki za podpowiedź...rozejrzę się ale i tak szukać będe do zakupienia bo taki juz jestem uparciuszek nieznośny, że jak sie uprę to koniec
Stary 2008-03-26, 15:45   #7
Taverney
Zakorzenienie

Dot.: ....

takie prośby ocierają się o handel, co jest na wizażu zakazane.
Popatrz w komisach, na aukcjach internetowych i na forach ślubnych, gdzie sprzedaje się suknie.
Wątek zamykam
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości