|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() szkoła...
Witam,
wiem ze pewnie nikomu nie bedzie chcialo sie tego czytac... ale mam problem :/ Mianowicie interesuje mnie kierunek KOSMETOLOGIA, jednak nie wiem do jakiej szkoly sie wybrac? studia czy studium? Co jest lepsze? chcialabym pozniej pracowac badz zalozyc wlasny gabinet kosmetyczny ![]() Interesuje mnie oferta szkoly Academie Prenier, jednak spotkalam sie z wiekszoscia opinii negatywnych o tej szkole :/ Chcialabym uczyc sie w jednym z Trojmiejskich miast, jednak nie wiem jakie szkoly tam sa :/ Chcialabym poprosic o jakies adresy szkol - uczelni na ktorych wyklada sie kosmetologie. Chodzi mi glownie o szkoly prywatne, poniewaz martwie sie o moja mature :P Bardzo prosze o odpowiedzi i opinie o szkolach. Z gory dziekuje, pozdrawiam jesli taki watek juz byl to przeprasza, jestem nowa na tym forum - i dopiero sie ucze ![]() jesli cos takiego juz bylo to prosze o linki do watkow. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szkoła...
wiekszosc szkol ma swoje strony w internecie wiec wystarczy poszukac...
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kosmetologia to tylko studia,a w studium co najwyżej technik usług kosmetycznych.Jeżeli chodzi o Akademię Prenier to spotkałam się z negatywnymi opiniami.
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
jest na kosmetycznym watek o kosmetologi na MWSZ <Kraków> ale ja nie polecam hehe. A co do Akademi.. to tez nie polecam, bo kolezanki tam kursy robily, zreszta za wielka kase.
Ja studiuje kosmetologie , i w sumie niewiem czy drugi raz wybrałabym to samo. A jak juz to wolałabym studiowac na panstwowej uczelni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
"Bardzo prosze o odpowiedzi i opinie o szkolach." Jesli nie umiesz dokladnie czytac to nie czytaj wcale albo sie tego naucz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
moj pierwszy post w tym watku, ktory cie tak oburzyl, dotyczyl twojej prosby o adresy szkol, ktore mozna znalezc w necie... gdybys poprosila dziewczyny tylko o opinie to bym sie nie odezwala
![]()
![]() |
![]() |
#11 | ||
Rozeznanie
|
Hmmm powiem Ci tak,jeżeli interesuje Cie kosmetyka i chciałabyś by był to twój zawód w przyszłości to proponowałabym Ci pójść do 3 letniej szkoły kosmetycznej.Ja ukończyłam kurs,dostałam dyplom i dorabiam sobie w wolnyum czasie jako kosmetyczka od wizażu paznokci i wizażu make-up ale na rynku bardziej cenionę są panny po szkole kosmetycznej.Wiadomo przez 3 lata nauczysz sie więcej niż przez np 2 tygodnie na kursie.Zastanów sie ;] a zawód bardzo wdzięczny
![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Jak masz tytuł i praktykę tudzież kurs to możesz liczyć na ciepłe przyjęcie u wielu pracodawców - potwierdzone empirycznie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.