|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Magiczne motylki
Hej dziewczyny!
http://picasaweb.google.com/marinesr...CALBUTTERFLIES Na tej stronie znalazłam super motylki, ale z angielskiego nic nie umiem. Wiec potrzebuje Waszej rady, może któraś z Was wie jakimi jest to malowane farbkami. Pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Magiczne motylki
Fajny efekt :tak:
![]() |
#3 |
CraftMod
|
Mój angielski leży ale patrząc po rysunkach to jest malowane na folii jakimiś farbkami.
Iwaniwiol pokazywała w swoim wątku kwiaty robione przy pomocy farb witrażowych i czegoś chyba jeszcze. Tez rewelacyjnie wyglądało, poszukaj w jej wątku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To są farby akrylowe dla artystów. Myślę jednak, że taki sam efekt uzyskasz malując motylka choćby lakierem do paznokci. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
w/g mnie to malowane farbami window na doli, usztywniane drucikiem i ozdabiane koralikami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Juz to rozpracowałam, metodą prób i błędów. Jest to rysowane na plastikowej butelce, a potem malowane farbami akrylowymi od spodu metalik i perłowy, i obciągnięte konturówką. Jak coś zrobię to wstawie zdjęcia, na razie brak czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Jak obiecalam dodaje zdjecie tych motylkow, przepraszam że tak późno. Oto link http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...5b39208bb.html Pozdrowienia Edytowane przez jola143 Czas edycji: 2008-03-30 o 19:37 Powód: Blad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.