|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jaka fryzurai kolor?? Pomózcie;-)
Witam serdecznie wszystkie Panie. Mam ogromną prośbę do Pani wzażystki i fryzjerki a także koleżanek z forum. W tym roku kończę 30 lat, 8 miesięcy temu zostałam mamą i chciałabym zmienić coś w swoim wyglądzie. Od paru lat robiłam sobie pasemka blond ale dodam ze nigdy nie bylam blondynką. Mój naturalny kolor to taki mysi. Zastanawiam sie nad jakimś ciemniejszym kolorembyle nie ciemny brąz (robiłam kiedyś paletą) i zle sie czułam. Poradzcie mi prosze co do koloru i fryzury. Może powinnam sciąc?? Będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam serdecznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaka fryzurai kolor?? Pomózcie;-)
Szkoda ze wszyscy TYLKO zaglądają:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Hmm włosy do ramion powinny być najodpowiedniejsze, kolor ( na pewno nie blond i brąz - pomiędzy mini prędzej ). Bez grzywki wyglądasz mi jakoś nijako, w grzywce wyglądasz bardziej promiennie. Oprawki według mnie są ok. Brwi też. Na pierwszym zdjęciu wyglądasz najładniej z tych wszystkich, które zamieściłaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
zgadzam się 1. zdjęcie jest najlepsze
![]() myślę, że powinnaś zrobić trochę grubszą grzywkę tzn. z troszeczkę większej ilości włosów, nie dodawaj zbyt dużej ilości włosów bo może wyglądać ciężko, ale kilka nowych pasm do grzywki zaostrzy ją i podkreśli bardziej ![]() długość jest dobra ![]() ![]() co do koloru to może taki miodowy z delikatnymi refleksami?? w takim słonecznym miodzie bym Cię widziała ![]() buziaki ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Aaaamoim zdaniem bez grzywki zdecydowanie lepiej, jesli chodzi o kolor to widze cie w jasniejszym blondzie niz masz obecnie.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hmm zgadzam sie z grubsza grzywka moze zrob ja po skosie.. przez oko zcieniowana na dol kolor miodzio moze byc;p chyba ze jestes odwazniejsza to na grzywke poloz 2-3 pasemka ciemniejsze.. zupelnie z innej beczki np... czerwien pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
A mi sie podobasz na zdjeciu z bobaskiem(sliczna dzidzia)
![]() ![]() ![]() zalaczam propozycje ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Rewelacyjna fryzurka dla ciebie.
Cholerka fotka mi sie gdzies zapodziala ![]() Mam na mysli foteczki powyzej, 5 jest idealana dla ciebie.
Ludzie są gotowi uwierzyć we wszystko, tylko nie w prawdę. ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-03-29 o 19:24 Powód: p/p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za rady. Z pewnością z którychś skorzystam. Te fotki z fryzurkami sa fajne, o takiej fryzurce myślałam tylko z tym kolorem miałam najwiekszy problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.