|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co na wyjście do klubu
Pilnie potrzebuję pomocy!
Idę jutro z koleżankami do klubu, pierwszy raz od X lat. Chciałabym założyć coś ekstra, zdecydowałam się na mini i klasyczne szpileczki, ale mam kłopot z rajstopami. Co ubrać? Kabaretki, kaberetki i zakolanówki, a może dać sobie spokój i założyć kryjące czarne rajstopy? Może w ogóle zrezygnować z mini? Ostatni raz nosiłam spódniczkę tej długości w liceum. Sporo biegam i pływam, nogi mam raczej mało zgrabne, ...nie wiem, może lepiej zakryć nogi dłuższą spódniczką? Załączam robione na szybko fotki komórka w lustrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co na wyjście do klubu
Moim zdaniem najlepiej z tego wszystkiego wygląda mini + czarne rajstopy.
![]() Spódniczka, rajstopy i szpilki to taki oklepany zestaw, przy czym dobrze się prezentuje na dysko. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki! Wiem, że zestaw jest "oklepany", ale ja właśnie stwierdziłam, że czas zerwać ze sportowymi butami i pierwszymi z brzegu dżinsami. Ciągnie mnie właśnie do takiej "klasyki", chyba dlatego, że dla mnie to nowość, po prostu nigdy nie miałam odwagi się tak ubrać, a doszłam do wniosku, że w końcu trzeba się przełamać.
Mam nadzieję, że nogi mam dostatecznie zgrabne do mini ![]() Za dużo sportu i nie wiem, czy nie są zbyt "muskularne". Edytowane przez Lady_like Czas edycji: 2010-01-24 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
No i dobrze.
![]() ![]() pees. Udanej zabawy życzę.;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Szczerze to trochę zależy od tego ile masz lat. Bo figure to masz nastolatki
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dobrze po trzydziestce..
Zdrowy tryb życia, sporo ruchu robi swoje ![]() Sweterek założyłam na koszulkę, jaką nosze po domu. Na wyjście założe coś innego, ale co wciąż jeszcze nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nogi to akurat masz przeboskie - długie, szczupłe, zgrabne i z naprawdę fajną linią
tylko ta spódnicza... taka trochę bazarkowa. Nie masz może jakiejś ciemnogranatowej bez żadnych przetrać - lepiej by wyglądała jak już to ostatecnzie może być z samymi rajstopami czarnymi ale ja bym na twoim mijesc pomyślała o takim zestawie : właśnie ciemnogranatowa mini bez żadnych przetarć czarne rajstopy zakolanówki kozaki do wysokości kolan, jakieś luźniejsze ( bo dla mnie i szpilki i mini to jednak za dużo odkyrwania)
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() Biegnę do galerii czegoś poszukać. Właśnie robię rewolucję w szafie, kozaki właśnie kupiłam, a jakże. Ale lepiej chyba będę się czuła w czółenkach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
... choć nie Westwood
|
Hm, co idzie na górę? Jeśli coś z mega dekoltem, to wtedy nie odkryte nogi, tym bardziej ze szpilami... bo efekt może być porażajacy... i to nie w dobrym tego słowa znaczeniu. Umiar przede wszystkim.
Na początek mimo wszystko zrezygnowałabym z dżinsowej mini, a już szczególnie z takimi rajstopami. Takie miniówki są dobre dla nastolatek. Ja bym postawiła na jakąś fajną spódnicę (też mini ![]() Więc błagam... tylko nie ta dżinsowa ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.