|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Co zrobić?
Hej
![]() ![]() Nie mówię o jakiej myślę, by nic nie sugerować ![]() ![]() ![]() Aha ![]() ![]() Edytowane przez abcdefghijkl Czas edycji: 2008-04-01 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co zrobić?
Jeśli dalej chcesz mieć długie włosy, możesz zrobić grzywkę, myślę też, że dobrze wyglądałabyś z włosami lekko kręconymi, albo pocieniowanymi tak, aby nadać im objętości. Możesz też zrobić sobie fryzurę krótszą, przed brodę, z wycieniowanymi, nierównymi końcówkami.
Najlepiej zapytaj o zdanie fryzjera lub więcej osób.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kolorku nie zmieniaj bardzo Ci pasuje,ja bym tylko grzyweczke na bok zrobila i bedzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja tez uwazam ze w kreconych wlosach byloby ci dobrze lecz grzywka przy takiej dlugosci zle by wygladala...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
w sumie to przy dlugosci wlosow do pasa ciezko jest cokolwiek zrobic proponowalabym ci wrocic mniejwiecej do takiej dlugosci jak na zdjeciach wtedy mozna by je pocieniowac ewentualnie ta grzywke na bok zrobic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.