|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziwne Plamki hmmmm.....
Witam wszystkie Panie
Mam pewien problem i jedynie wy mozecie mi pomoc. Kupilem ostatnio biala koszule. Mialem ja na sobie doslownie raz po czym ja upralem. Po tygodniu chcialem ja ponownie ubrac ale zauwazylem dziwne zolte plamy.Nie sa to raczej plamy od potu poniewaz wystepuja nieregularnie na calej koszuli w roznych miejsca tylko nie pod pacha. Wypralem ponownie koszule w vanishu i czesc plam zniknela. Po kilku dniach jednak plamy wrocily pomimo ze jej nie nosilem. Nie mam pojecia co to moze byc. Moze cos jest nie tak z moja szafa?Dodam ze mieszkam w nowym budownictwie bez zsypu i jakie rtobactwo raczej nie wchodzi w gre chociaz moge sie mylic. A moze to po prostu material...chociaz koszula jest markowa Pozdrawiam i licze na jakies porady Bad Boy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziwne Plamki hmmmm.....
wypierz jeszcze kilka razy w Vanischu i powinno pomóc. Też mi się coś takiego zrobiło na nowej bluzce po pierwszym praniu :/ wyprałam jeszcze kilka razy i jest już ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.