|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Poważe pytanko :(
Sześć nie wiem czy dokładnie tutaj to się powinno znależć, jak coś to mnie przesuńcie
Mam pytanko. Jestem już tak zdeterminowana, że zdecydowałam się sięgnąć po meridie 10. Boje się, ale sprubować moze...nie zaszkodzi. W związku z tym mam pytanie, skoro to są tabletki które hamują łaknienie i takie tam to przecież nie mogę przestać jeść bo to chyba tak nie bardzo :/ Czy jeśli będę się starała jeść przynajmniej ten 1000 kcal to jest jakaś najmniejsza szansa, że unikne jojo? Proszsę o jakaś radę co w takiej sytuacji powinnam zrobić. Tylko proszę nie piszcie ze to głupota, że niezdrowe bo ja to wszystko wiem, po prostu nie mam już sił na siebie patrzeć...
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Poważe pytanko :(
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=90298 pozdrawiam
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Poważe pytanko :(
Właśnie, o Meridii już pisano... Poza tym, to chyba lek na receptę? Więc i tak te pytania są do lekarza, który będzie Ci to przepisywał...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

Mam pytanko. Jestem już tak zdeterminowana, że zdecydowałam się sięgnąć po meridie 10.
Boje się, ale sprubować moze...nie zaszkodzi. W związku z tym mam pytanie, skoro to są tabletki które hamują łaknienie i takie tam to przecież nie mogę przestać jeść bo to chyba tak nie bardzo :/ Czy jeśli będę się starała jeść przynajmniej ten 1000 kcal to jest jakaś najmniejsza szansa, że unikne jojo? Proszsę o jakaś radę co w takiej sytuacji powinnam zrobić.
Tylko proszę nie piszcie ze to głupota, że niezdrowe bo ja to wszystko wiem, po prostu nie mam już sił na siebie patrzeć...
70,6
65