|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nieestetyczna fałdka (?)
Witam
Dawno temu zauważyłam u siebie małą fałdkę pod biustem. Taka fałdka występuje zazwyczaj u osób o obfitszych kształtach, których ja nie mam, ale fałdka jest. Jest ona dla mnie dość krępująca i nie podoba mi się. Robiłam już brzuszki w nadziejni że zniknie, ale niestety. Co mogę zrobić by się jej pozbyć ? Jakie ćwiczenia robić ? Może ktoś ma podobny problem ? Proszę o odpowiedź, w końcu zbliżają się wakacje ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nieestetyczna fałdka (?)
tuż pod biustem?? może to być wina źle noszonego, lub dobranego biustonosza, gdzieś czytałam, że tak sie może zrobić, ale nie sądziałam, że mówili poważnie. Jakie masz wymiary pod i w biuście i jaki rozmiar stanika nosisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
75C . Raczej nie jest to od stanika, gdyż też tak myslalam na samym poczatku. Po prostu tłuszcz ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Szansa, że nie masz nadwagi ani fałdek tłuszczu nigdzie indziej, tylko akurat pod biustem, jest znikoma - Maggda ma najpewniej rację, to "uciekająca" spod źle dobranego stanika część biustu. Piersi to tkanka łączna i tłuszcz, łatwo się deformują. Zmierz się i sprawdź, czy na pewno nie powinnaś zmienić rozmiaru - wymiary każdej z nas się zmieniają, nie da się "w ciemno" określić, czy masz taki sam rozmiar bielizny, jak rok temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.