SZYDEŁKO na Naszej Klasie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Druty, igła i szydełko

Notka

Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-04, 14:29   #1
giokonda
Przyczajenie

Exclamation

SZYDEŁKO na Naszej Klasie

Zapraszam wszystkie zaisteresowane osoby do przyłączenia się do grona MIŁOŚNICZEK SZYDEŁKOWANIA które utworzyłam na Naszej Klasie. Moim celem jest zgromadzenie w galerii wzorów oraz gotowych prac wykonanych na szydełku. Zachęcam do przysyłania zdjęć na adres:

szydelko@amorki.pl

Najciekawsze umieszczę w galerii aby każda osoba z klubu mogła je wykorzystać.

Link do konta:

http://nasza-klasa.pl/profile/12194010

ZAPRASZAM!!!
giokonda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 18:33   #2
misia2
Zakorzenienie

Dot.: SZYDEŁKO na Naszej Klasie

Dobry pomysł ale warunki jakie postawiłaś że trzeba należec do twoich znajmomych '' nie zachęcają zarówno do odwiedzania tej stronki jak i nie każdy może chcieć pisać się do danej grupy.Myślę że powinnaś to przemyśleć i udostępnć galerię każdemu wchodzącemu choćby temu który podesle tobie wzorek czy swoją robótkę.Moim zdaniem to uproszczenie zachęci .
misia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 19:39   #3
GLINKA121
Zakorzenienie

GG do GLINKA121 Send a message via Skype™ to GLINKA121

Racja
Powinien być wolny wybór - powinnam wiedzieć gdzie wchodzę i co tam jest .
Jestem grzeczna /przynajmniej tak mi się zdaje / nie muszę dawać cukierka aby przynależeć do czegoś niewiadomego - a na naszej klasie istnieją już fora na temat robótek ręcznych!!!
GLINKA121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 19:43   #4
Loreen
Zadomowienie

To już nie pierwsze grono robótkowe na Naszej Klasie ( są już m.in. Robótki Ręczne, Rekodzieło itp.). Dziwie się, że nie są usuwane takie "Profile". W końcu Nasza Klasa ma służyć czemu innemu. Zaśmieca się serwery, a potem płacze, że tak wolno chodzą....Przykre.

Moje topiki na Wizażu:
SZYDEŁKOWE DLA LALEK BARBIE I TONNER

Należę do Polskiego (zamkniętego) Forum Lalek DollPlaza

Konsultantka AVON od 2000 roku do dziś
Loreen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 19:48   #5
kosmataasia
Raczkowanie

a od czego mamy stronę wizażu tu można oglądać wszystko. A nasza klasa służy do odnajdywania dawnych znajomych a nie szukania np. wzoru na serwetkę
kosmataasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 20:04   #6
giokonda
Przyczajenie

Misia, masz chyba rację. Nie zależy mi na dużym gronie znajomych tylko na wymianie wzorów.
Co do reszty postów to skoro jest taka możliwość to dlaczego nie szukać nowych kontaktów tam gdzie się da. W moim prywatnym profilu mam napisane że moje hobby to szydełkowanie ale nikt poza moimi znajomymi tego nie przeczyta i nie podzieli się pomysłami. Na naszej klasie znajdą się pewnie osoby które nie znają Wizażu i może wyniknie z tego powodu jakaś fajna wymiana.
Uważam że forum wizażu to prawdziwa skarbnica wzorów i porad dlatego chcę się nimi podzielić też z innymi.
Życzę wszystkim miłego wieczora i dziękuję za każdą uwagę.
giokonda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 20:34   #7
misia2
Zakorzenienie

Hmmm nie sądzę że Nasz Klasa jest tylko do szukania znajomych ,przecież jak wynika z mojej obserwacji wiele osób nie tylko się odnajduje ale również wspiera siebie pomaga czy to rada czy praca czy pomysłem na bizness .Taka stronka z robótkami ta tez może przyniesc korzysci bo a nuż ktoś obejrzy ładne prace Wizażanek i zechce np.to kupić ,mieć w swoim sklepie czy galeri.Każdy pomysł jest dobry.
Pisząc swoje uwagi miałam tylko na myśli utrudnienie jakie napotkałam chcąc wejść do galeri
Zgadzając się z wami dziewczyn bo kazda ma troszkę racji pomimo wszystko uważam że im więcej wie o naszym Forum Wizaz tym lepiej i im więcej waszych prac ujrzy światło dzienne tez lepiej ale niech będzie dostępny dla każedgo z Naszej Klasy a nie tylko po dopisaniu się do określonej osoby w przeciwnym wypadku uważam to za zupełnie bezsensowne.Pozdrawiam wekendowo.
misia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości