|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Targi biżuterii
Witam, jestem tu nowa, przeglądałam Wasze wątki odnośnie bizuterii. Póki co, moje zainteresowanie biżuterią ograniczało się do przeglądania ( i kupowania)wyróbow na allegro i w innych sklepach internetowych. I tak się własnie zastanawiam, czy jeździcie na targii bizuterii?? czy można się tam zaopatrzyć w materiały taniej niż w internecie, tudzież znaleźć ciekawsze koraliki np. Bo jednak na targach są hurtownicy z całego świata. Proszę o Wasze opinie.
Pozdrawiam ![]() Quercus |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Joanna d'Moder
|
Dot.: Targi biżuterii
Witaj na forum.Nie słyszałam/czytałam by ktoś z forum jeździł na targi biżuterii,ale sporo osób chodzi na lokalne giełdy minerałów.Jest o tym odpowiedni wątek.Polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A targi biżuterii i giełdy to nie to samo??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Np. w Spodku katowickim to jedna impreza - giełda minerałów i biżuterii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedzi. Znalazłam targi, które odbędą się w Krakowie. I raczej to targi własnie biżuterii niż giełda minerałów. I chyba się wybiorę na nie, chociaz pocieszyć oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to jest zu[ełnie co innego! Te targi odbędą się po raz pierwszy i są organizowane bardziej dla złotników i to tych zapisanych do ich grona niz zwykłych smiertelników i nawlekaczy. Tam jest biżuteria artystyczna tworzona w profesjonalny sposób i tylko ostatni dzień wystawy jest udostępniony dla zwykłych ludzi a nie złotników.
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ale mi nie chodziło o to, że macie się wystawiać. Wiem, że ceny są astronomiczne. Odniosłam się do wypowiedzi ggagatki, że pierwsze dwa dni są branżowe i nie moglibyście wejść jako goście. Ja uważam inaczej - że jak najbardziej jesteście z branży jubilerskiej i jak najbardziej możecie pojechać i wejść po rejestracji w bazie danych orgaznizatora. Aktualnie to Wasza bizuteria jest najbradziej popularna i targi biżuterii jeśli chcą dalej funkcjonować muszą iść z duchem czasu. Czyli otworzyć sie własnie na Was.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.