![]() |
#1 |
BAN stały
|
;)![]() Edytowane przez agnes997 Czas edycji: 2005-10-29 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Suknie Demetrios
O to kilka sukienek z tej firmy
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
c.d.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Suknie Demetrios
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-06 o 23:06 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Odświerzam wątek, gdyż wczoraj rozpoczełam rajd po salonach sukien slubnych, powiem szczerze, zdjęcia załączane w katalogach to w większości przekręt. Niestety nażywo często wyglądają zupełnie nieatrakcyjnie
![]() Zwiedziłam mnóstwo salonów, jednak w większosci proponują one połączenia -oddzielnie gorset, oddzielnie spódnica i dołączany tren. Wszystko byłoby nieźle gdyby nie było to przekombinowane, jak dla mnie za dużo doczepiania no i te tasiemki wiążace gorsety- w większości fatalne ![]() Bylam w Agnes, jednym z większych salonów w poznaniu, niedosyć, że za mało personelu do popytu na przymierzenie, to jeszcze propozycje bardzo różniące się do tego co proponują w katalogu, takie bez fantazji- to oczywiście jest moje zdanie. Innym salonem, który chcę omówić jest demetrios- otóż suknia, która na zdjęciu wygląda obłędnie http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=35 w rzeczywistości jest okropna, ciężka z 7 halkami- typowa beza ![]() Inna suknia, która równiez na zdjęciach jest piękna http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=31 w rzeczywistości znów odbiega, a te bolerko wcale nie takie piękne i kosztuje 1400,0 zł ![]() Ale, najważnijesze jest, że spośród wielu mam jedną faworytę, która jest dosyć lekka, układa się pięknie na figurze, jest delikatnie zdobiona,a która na zdjęciach wcale nie wygląda zachwycająco. http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=61 Także dziewczyny, przyznaję wszystkim rację to nie takie hop bęc znaleźć suknię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ja szyje na wzór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
tydzien temu zamowilam suknie demetrios 917 i u mnie bylo odwrotnie,w katalogu nie zwrocilam a nia uwagi a jak ja zobaczylam w realu to zdecydowalam sie od razu,kosztuje 3 tys sporo,wiec zdecydowalam sie ja wypozyczyc za 1,4 tys.szczegolnie polecam dla tych dziewczyn ktore maja maly biuscik,pieknie go podnosi plus male pomoce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
z demetrios najbardziej podoba mi sie model 3047...mam slub w sierpniu wiec trzeba by w koncu wybrac sie szukac sukienki w realu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiscie Ligia, pokazane przez Ciebie modele rowniez i ja wybralam do przymierzenia i jak je zobaczylam w rzeczywistosci..rozczarow alam sie niesamowicie. W tej grupie byly jeszcze inne modele. Wygladaja super na zdjeciach, owszem, nawet tych, ktore ogladalam dziewczyny biorace w nich slub. Jednak na zywo zupelnie nie zrobily na mnie wrazenia. A ja chcialam przeciez suknie robiaca wrazenie i w dzien i wieczorem.
Wyjatek stanowila dla mnie suknia, ktora zobaczylam jako pierwsza: demetrios 933. W rzeczywistosci jest jesczez piekniejsza niz na zdjeciach..na zdjeciach nie widac pewnych atutow tej sukni..no i to byla ta, ktora szukalam. Kupilam ja bez zastanowienia. Nie widzialam pozostalych modelow z kolekcji 2007 na zywo, dlatego nie wypowiadam sie na ich temat. Ale kolekcja 2006 - hmmm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja na swoim ślubie miałam suknię Demotrios z linii Cosmobella.
http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=14 W porównaniu z większością sukien była o wiele lżejsza, choć i tak posiadała 3 warstwy materiału. Pomimo tego nawet pomimo zlikwidowania "druta" w halce i tak nie było mi w niej gorąco. Suknia jednoczęściowa. Wstążki przy trenie to, moim zdaniem pomysł doskonale się sprawdzający w praktyce. Wiele moich koleżanek miało tren u sukni ślubne podpinany na guzik. I u większości guzik ten bardzo szybko odpadł. W moim przypadku pomimo kilkakrotnego przydeptania trenu przeze mnie, czy gości, wstążki się trzymały do końca w idealnym stanie - nawet się nie naderwały. Dodatkowo suknia ma świetny materiał - bez problemu zeszły z niej plamy. Ponieważ nie planuję sukni sprzedawać, sama wyprałam ją przed plenerem. Najzwyczajniej w świecie - ręcznie w proszku. Plama po winie, czy zazielenienie od trawy na trenie zeszły bez najmniejszego problemu. Ślady po podkładzie i pudrze na dekolcie wystarczyło tylko delikatnie przejechać palcem, nawet bez tarcia. A co najważniejsze, suknia po takim zabiegu wygląda jak nowa. Powieszona luźno po praniu, nawet nie wymaga prasowania. Zresztą nie wymięła się nawet podczas weselnych szaleństw. Po swoich doświadczeniach, z czystym sumieniem mogę polecić suknie tej firmy. Zachwyciła mnie, mego męża, zachwyciła naszych gości a nawet naszego księdza ![]() Edytowane przez elsi Czas edycji: 2007-05-29 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
I Elsi wyglądala w niej cudownie !!
![]() Wiem ,bo bylam na ślubie widzialam osobiście, i wyglądala jak Elf ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Rudziak, śledzisz mnie?
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() No a teraz pora na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Elsik ,nie sledzę, wlazlam se na to forum z ciekawosci ,bo niedlugo się zbliza ceremonia
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Oby więcej takich zbiegów okoliczności
![]() Mam nadzieję, że znalazłaś coś ciekawego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Elsik,znalazlam to co kiedys wklejalam na pewnym wątku
![]() Z reszta suknie chcę szyć u krawcowej, bo ona musi byc hipisowska ![]() Dobra, nie zasmiecam wątku o Demetriosie ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mam suknię Demetrios 2703 (czwarta pokazana przez agnieszka26a w pierwszym poście). Kupiłam ją w lutym okazyjnie w salonie za 799 zł (tzw. strefa niskich cen - pozbywali się sukien z poprzednich kolekcji). Była w stanie idealnym, na drugiej przymiarce wyglądała jeszcze lepiej (zachwyciłam się nią od początku, bo w rzeczywistości była dużo ładniejsza od tego, co widziałam na zdjęciu w necie). Polecam suknie tej firmy. Są naprawdę uszyte z pięknych materiałów i ładnie wykończone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Malin, ta suknia jest przepiękna! Jest szansa zobaczyć gdzieś Twoje zdjęcia w niej? Albo ew. możliwość podesłania na maila (nawet bez buzi, jeśli bys nie chciała pokazywać)? Strasznie jestem jej ciekawa "w realu".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.demetrios.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Ja też kupiłam sobie tą sukienkę za 799zł (chodzi o demetrios 2703) jestem bardzo zadowolona. Nie dość że bardzo niska cena to jeszcze sukienka jest cudowna. Już nie mogę się doczekać aż ją założe , co stanie się dopiero w sierpniu ( ślub mam 25.08.07). Też mieszkam z narzeczonym więc sukienka wisi w salonie. Już najchętniej poszłabym na przymiarki i poprawki ale jeszcze muszę poczekać 2 miesiące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
a moje marzenie to sukniahttp://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=99
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do opalonego ciała ładnie by wyglądała suknia w kolorze złota ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
A to demetrios-cosmobella,ale na zywo w wersji bialej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Moje dodatki to kolia taka srebrna z rałcikami lekko zaokraglona i do tego kolczyki takie same jak kolia. Zero bransoletek kwiatów do włosów bo będę wyglądać jak z bazaru. zastanawiam się teraz tylko nad fryzura pasującą do sukienki i do mnie. Jak ktos ma jakieś fajne stronki z fryzurkami to proszę o linki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Sliczna!! zauwazylam, ze wiekszosc z tych sukienek znacznie lepiej prezentuje sie na zywo niz na zdjeciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.