|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
krótkie opisy na gg .
Wątek z opisami już jest , ale chciałam żeby na tym były strasznie lakoniczne(krótkie) opisy .
To , że krótkie nie znaczy , że nie mogą dużo wyrazić . Niekoniecznie związane z miłością . najlepiej o wszystkim . 1 . Nie powtarzamy opisów .
2 . Opisy cudzego autorstwa bierzemy w cudzysłów . wenyy ![]() stłumiona naiwność . nieidealne kłamstwa . fałszywe spojrzenia . chora miłość. dziwni ludzie .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , ![]() Edytowane przez almostlover Czas edycji: 2010-08-08 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Dot.: krótkie opisy na gg .
jak dla mnie to nie ma sensu
![]() na watku opisowym tez sa krotkie opisy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
"Totalne NIC..!"
różowo mi W rytmie serca. ![]() mega optymistycznie! ;D "zgadnij o czym myślę." uf. "`Bajkowy nastrój." "Emocjonalne dno." "totalna paranoja." damn! ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
nie rozumiem kopiowania czyichś nastrojów (tutaj: opisów) i wklejania sobie w komunikator, nie lepiej samemu wymyślić ? ba, przy braku 'weny' zostawić to miejsce puste ?
nie sądzę, żeby 'dziwni ludzie' miało jakikolwiek przekaz ... już lepiej napisać coś, co będzie przydatne, na przykład kiedy wrócimy albo gdzie jesteśmy dla zainteresowanych ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Na opisowym jest mnóstwo krótkich opisów, jak ktoś potrzebuje czegoś takiego, to na pewno znajdzie.
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
wybacz, ale na wątku "wasze opisy na gg " od I do XX części naprawdę znajdziesz wiele opisów "krótkich",
ale zawsze też można skorzystać z wątku "Gadulcowe opisy" potocznie zwanym wątkiem z prośbami. tam na pewno ktoś znajdzie dla ciebie mnóstwo krótkich opisów. wystarczy poprosić. a teraz proszę, napisz do moderatora prośbę o zamknięcie tego wątku, żeby po prostu nie zaśmiecał nam forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
`kieszeń pełna uśmiechu ; D
`pełna optymizmu <3 `kocham .. i co myślisz że ciebie . ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
a Moim zdaniem, dziewczyny jak chcą to niech piszą swoje własne krótkie opisy, co one Wam przeszkadzają? trudno się wbić do grupy dziewczyn z opisowego, więc drugi taki wątek z innymi "talenciarami" przecież nie zaszkodzi.
i po co szukać po 5000 postach krótkiego opisu, jak tutaj w każdym poście taki się znajdzie. żeby nie było off topu: 'paranormalne paranoje (we dwoje) (tak wiem, to nie moje, z piosenki) 'margines porażki 'nieuprzedzone rozstania 'to tylko krótkie love 'dotyk Twych dłoni 'zapach tej nocy.. ' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
tylko, że... jest wątek smieszne opigy na gg, smutne opisy na gg, jaki opis masz obecnie na swoim gg, opisy z hip - hop`u, ktrótkie opisy na gg, gadulcowe opisy i w końcu wasze opisy na gg.
nie uważacie że za dużo tego? edit: dźwięki samotności
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2010-08-11 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ale przy takich wątkach dziewczyny się poznają, zaprzyjaźniają.
Moim zdaniem to jest dobre, bo jak każdy wie, ciężko wbić do jakieś grupy. tak samo na społecznościowym jest dużo plotkarskich wątków. i komu to przeszkadza ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
dla mnie jest to zaśmiecanie forum, jak napisałaś jest sporo innych wątków do zaprzyjaźnienia się. to tak jakby dzielić każdy wątek na takie odłamy. np. rocznik '94 podzielić jeszcze dodatkowo na miesiące. powstanie ci 12 różnych wątków, w sumie nie potrzebnych, prawda?
edit: tak umiera miłość.
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2010-08-11 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
to byłoby jeszcze miło, jakby dziewczyny z opisowych wątków były miłe, oraz nie odrzucały resztę. Bo zauważyłam, że w rocznikowych wątkach nie ma czegoś takiego, jak "Ty już się nie nadajesz" "my mamy swoją paczkę".
Zresztą nie będę dyskutować, bo zapewne jesteś z opisowego. Od kiedy przeszkadza komuś zaśmiecanie forum ? Bo co, bo jak ktoś będzie chciał znaleźć opis będzie czytał kilka wątków a nie tylko Wasz ? szacun. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
popieram . ;] bez sensu jest ten wątek. Kochanaaa ma racje, mandarynka też. po co robić milion wątków podobnych? napisz do moderatora o zamkniecie tego wątku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
aanettee - zdecyduj się - czy odrzucamy ludzi z wątku, czy zależy nam na tym żeby nas czytali. tak, udzieliłam się kilka razy na opisowym i nie sądze by ktoś był tam odpychany. po prosu uważam, że wątek jest niepotrzebny. i z reguły nie popieram tworzenia rzeczy zbędnych.
a jako, że ta dyskusja także jest bezcelowa, żegnam ![]() edit: another love story?
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2010-08-11 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
A ja też uwazam ze co do opisów jak sama napisałaś jest już taki wątek , a po za tym opis w stylu ,, różowo mi" nie bd jak dla mnie to coś co wkleiłaby, na gygy opis moze być dł,uzszy ale taki 100%
![]() Pozdrawiam! PS?:aLE JEŻELI CHCESZ PROWADZ WATEK DALEJ pOWODZONKA!
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ' jak Ci naprawdę źle, to nie masz głowy zmieniac opisu na GG' ![]() 20 częsci opisowego to bardzo dużo, jestem tam od kilku częsci i wielokrotnie pojawiały się takie opisy. i to całe posty. sama dodawałam pełno krótkich. ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Wy ' talenciary ' macie swój wątek i jesteście zadowolone ? Co mi z takiego opisu , który mi się nie zmieści na gg ? Wolę takie krótsze , nie będę przeszukiwała 20 stron , żeby znaleźć opis, który mi się zmieści . Więc jak dla mnie to ten wątek jest OK .
![]() edit : tylko mnie kochaj . <3 Słońce Ty moje zachodzące ![]() Uśmiechem podbijaj świat ! Ze smakiem mi do Ciebie. i nie mów mi, że chcieć to móc .. weź wyjdź ! no wynoś się ! twa osoba jest wyjątkowa . <3 pokochaj moją nie idealność . ![]() no to sruu. ; )) umiem jeszcze iść pod prąd ![]() Cześć, jestem zerem, a co u Ciebie ? wokół nas ten sam świat . lecz serce wie więcej . ;] troszkę dłuższe od tych dwuwyrazowych ![]() ale przynajmniej zmieszczą się na gg ;]
![]() Edytowane przez Anitt18 Czas edycji: 2010-08-17 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
*Śpię. STOP. Nie przeszkadzać. STOP
*Muśnięta wiatrem *Zaczaruj mnie, kochanie *Tylko już nie kłam *Jestem niewidoczna *Może kiedyś wrócę *Podlej kwiatki *Mój kochany wariacie! <3 *Zabawa w udawanie- u mnie wszystko ok
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ta melancholia mnie przytłacza..
nostalgia,związana z Tobą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Mężczyźni dzielą się na hetero- i homoseksualnych.Ty jesteś Aseksualny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Moim skromnym zdaniem nie ma potrzeby likwidacji tego wątku. Jeśli ktoś go założył, to trzeba to uszanować
![]() ![]() po prostu bądź , przytul jak nikt . ; *
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Work hard, play harder.
"Deszcz topi ten kraj." "Wrong way, no sense of time." "Put you together, then trash you for pleasure." It's not enough - I want more. kochaj mnie mimo wszystko. "I'm a bitch when I fall in love." "ty tu mówisz pass - a ja mówię poker". "kolejny brak tylko, kolejny pociąg do braku" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.