|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
rudość zielonowzgórzowa
Mam taka prosbę do jakiejś fryzjerki, osoby której zdarza sie farbować włosy. Bardzo zależy mi na takiej rudosci jak na tym filmiku, jaka farba będzie najlepsza? Będę bardzo bardzo wdzięczna za podpowiedź włoski mam koloru ciemny blond
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: rudość zielonowzgórzowa
ale jaki Ty kolor chcesz? rudy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
tak tak rudy, taki właśnie jak na tym filmiku miała Ania. taki dość naturalny jeśli się da
![]() a jeszcze dodatkowe pytanie czy farba Loreal Casting Creme Gloss Preparat koloryzujący włosy - Orzech Laskowy 643 bądź bursztyn dają taki efekt rudosci? Czy sa to dobre farby? Poprostu miałam już z joanny natury liść jesienny który wyszedł jak rdzawa śrubka, a dopiero kiedy zaczął się zmywać był ładny.... teraz lepiej się upewnić ![]() Edytowane przez Ania Gawlak Czas edycji: 2008-04-08 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
kudcze wydaje mi sie ze ten kolor wyjdzie Ci bardziej pod miedz, bo w tej farbir bedzie pewnie woda 6%. gdyby byla 9% to wyszedl by jasniejszy kolor
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.