zostawiæ, jak jest, czy nie ? ;) - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2008-04-14, 12:28   #1
CzerwonyKolczyk
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 548

zostawiæ, jak jest, czy nie ? ;)

hej
na fotkach jest mój naturalny kolor, w zimê kilka razy potraktowa³am go tylko rozja¶niaczem z joanny, ale nie zauwa¿y³am efektów...i teraz nie wiem, nak³adaæ, jaki¶ blond, a mo¿e w ogóle jako¶ ciemno...
i zapuszczam w³osy z takich za ucho, chcê baaardzo d³ugie, no, ale nie wiem, czy dobrze robiê, bo one do grubych nie nale¿±, tu s± trochê rozwiane i nie uczesane...
i w ogóle jakie macie uwagi
wiadomo, ¿e lepiej spytaæ obce osoby

s³oneczno-wiosenne pozdrowienia
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00012333333333444444444444477.JPG (185,3 KB, 96 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC000666667777777788888888885.JPG (149,9 KB, 85 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg bmbjgu (167778888999999999999999992).JPG (132,2 KB, 72 za³adowañ)
CzerwonyKolczyk jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-04-14, 12:49   #2
izuu
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 175
GG do izuu
Dot.: zostawiæ, jak jest, czy nie ? ;)

masz piêkny jasny kolorek moim zdaniem mo¿esz ¶mia³o zapuszczaæ. sama mam d³ugie i niestety cienkie w³osy. zawsze mo¿na je ciekawie upi±æ je¶li chcesz farbowaæ to mo¿e jakie¶ refleksy jasniutkie lub baleja¿?? zapuszczasz grzywke? mo¿e pomy¶l o takiej na bok, raczej nie widzê Ciê w grzywce na ca³e czo³o ale kilka krótszych kosmyków po boku doda fryzurze charakteru. no i w³oski z przodu pocieniowaæ delikatnie na koñcówkach. mocne cieniowane raczej odpada przy cienkich w³osach. i wydaje mi siê, ¿e lepiej prezentujesz siê w odcieniu zbli¿onym do platyny ni¿ s³onecznym blondzie(na ostatnim zdjeciu Twoj kolor jest cieplejszy ni¿ na dwóch pierwszych fotkach i wg mnie tu mniej korzystnie - ale to chyba wina s³oñca)
izuu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-04-14, 13:27   #3
CzerwonyKolczyk
Rozeznanie

izuu dziêkujê
to wina s³oñca, bo to ostatnie w³asnie by³o robione w s³oñcu...
zapuszczam grzywkê, musia³am j± ¶ci±æ, bo zapuszcza³am brwi i wiadomo, jak wygl±da³am
a mo¿e jakie¶ p³ukanki, ¿eby nadaæ srebrzysty odcieñ..tylko jakie...
a w ogóle w³osy mam ju¿ za zapiêcie stanika
Stary 2008-04-14, 14:51   #4
Lyeta
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 212

Jeny ale masz ¶liczny kolor! Co ja bym da³a na naturalny blond jak Twój My¶lê, ¿e zbyt ³adnie wygl±dasz ¿eby to niszczyæ przyciemnianiem ich. Jak ju¿ koniecznie by¶ chcia³a jakiej¶ odmiany to tak jak mówi³a moja poprzedniczka-jakie¶ pasemka czy baleja¿ ale zostañ w gamie jasnych w³osów. A co do d³ugo¶ci to Twoje w³osy wygl±daj± bardzo dobrze, nie widaæ, przynajmniej na zdjêciach, ¿e s± cienkie, wiêc my¶lê, ¿e jak najbardziej mo¿esz nosiæ d³ugie w³osy, zw³aszcza je¿eli masz na nie ochotê

Ech d³ugie jasne w³osy Swoj± drog± bardzo ³adnie wygl±daj± przy Twojej urodzie- wszystko jest takie.."spójne"

P.S na niektórych zdjêciach, zw³aszcza tych z przodu przypominasz mi troszkê pewn± piosenkarkê, Natashê Bedingfield...
Lyeta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-04-14, 15:30   #5
izuu
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 175
GG do izuu

je¶li chodzi o p³ukanki to wystarczy najprostsza z delii chocia¿by czy jak to siê tam nazywa u¿ywa³am i dzia³a
izuu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-04-14, 21:00   #6
Tequila Sunrise
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 100

Zgadzam siê z przedmówczyniami, masz naprawdê piêkny kolor w³osów, broñ bo¿e ich nie przyciemniaj ! A jak zapu¶cisz to bêdzie jeszcze ³adniej
Tequila Sunrise jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-04-14, 21:56   #7
CzerwonyKolczyk
Rozeznanie

izuu a któr± p³ukankê mi polecasz i jak j± u¿ywaæ, ¿ebym nie mia³am fioletowej g³owy xD

i dziêkujê dziewczyny
Stary 2008-04-16, 01:04   #8
noell88
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 544

pieeeeeeeeeeeeeeekne wlosy!

widac ze zdrowe i niezniszczone...w zyciu bym nie farbowala z Twoim naturalnym kolorkiem!

na ciemno? wedlug mnie nie za bardzo by Ci pasowal. sama farbowalam i wracam do naturalnego koloru. naprawde natura wie co robi moze jedynie jak juz to kilka delikatnych pasemek? ale naprawda kilka

zazdroszcze Ci i naprawde nie niszcz wloskow-w Twoim wypadku zupelnie nie warto!
noell88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.