|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
USC w OPOLU
Kochane czy ktoras ma moze fotki z USC w Opolu,i czy moze wie czy ten ze Urzad posiada sale toastowa???Bede wdzieczna za pomoc....
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Kochana Zolzo,
jestem z Opola ale tylko jeden raz mialam przyjemnosc byc w naszym urzedzie na slubie kuzynki. Bylo to 3 lata temu, ale watpie aby cos sie zmienilo. zreszta nie slyszalam o zadnym remoncie, choc szczerze mowiac nie interesowalam sie tym tematem. Powiem ci za to jak to wygladalo kiedys, w sensie 3 lata temu. Nie bylo nawet tak zle. Spodziewalam sie wytroju rodem jeszcze z PRL-u, ale jest ok. Nie powiem aby byly jakies luksusy, ale wyglada to calkiem milo. Co prawda sali toastowej to chyba nie ma, bo o ile pamietam to uroczystosc odbywala sie w jednej sali, najpierw mlodzi czekali w przedsionku razem z goscmi, a potem wszyscy weszli do sali slubow. Jakis facet gral na organach elektrycznych, ale nie bylo to az tak strasznie tandetne Po calej uroczystosci szampana roznosily na tacach jakies babki i po oficjalnych zyczeniach ze strony pani urzednik kazdy mogl podejsc do mlodych i zlozyc zyczenia.Tak to wygladalo kiedys, ale przypuszczam ze za wiele sie nie zmienilo przez ten czas, bo moi rodzice wspominali ze 25 lat temu jak brali slub to odbywalo sie to tak samo, tylko ze ludzie inni i poprawili wyglad sali. Zdjec niestety nie mam, ale poszukaj moze gdzies w necie beda na jakiejs stronce. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: USC w OPOLU
Dziekuje no wlasnie w www nic nie ma..a ja slyszalam ze w styczniu skonczyli tam podobno kolosalny rmont, i wlasnie chcialam zobaczyc..Ale dziekuje
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że nie do końca na temat, ale nie mogę się powstrzymać- tak wyglądał USC w Zabłudowie (małe miasteczko pod Białymstokiem) kilka miesięcy temu (nie wiem, jak teraz)
Wnętrze sali szybko mi mignęło- zauważyłam rudo-brązowe mebelki a la ten na korytarzu. Mam nadzieję, że remont, który zrobiono na piętrach wyżej, dotarł i do parteru i teraz wygląda to całkiem inaczej, bo tak jakoś... nędzna to oprawa
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Wejdzcie sobie na http://www.usc.pl/galeria.php niestety nie ma tam Opola...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

Po calej uroczystosci szampana roznosily na tacach jakies babki i po oficjalnych zyczeniach ze strony pani urzednik kazdy mogl podejsc do mlodych i zlozyc zyczenia.Tak to wygladalo kiedys, ale przypuszczam ze za wiele sie nie zmienilo przez ten czas, bo moi rodzice wspominali ze 25 lat temu jak brali slub to odbywalo sie to tak samo, tylko ze ludzie inni i poprawili wyglad sali. Zdjec niestety nie mam, ale poszukaj moze gdzies w necie beda na jakiejs stronce. Pozdrawiam.
Wnętrze sali szybko mi mignęło- zauważyłam rudo-brązowe mebelki a la ten na korytarzu. Mam nadzieję, że remont, który zrobiono na piętrach wyżej, dotarł i do parteru i teraz wygląda to całkiem inaczej, bo tak jakoś... nędzna to oprawa