|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() USC w OPOLU
Kochane czy ktoras ma moze fotki z USC w Opolu,i czy moze wie czy ten ze Urzad posiada sale toastowa???Bede wdzieczna za pomoc....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Kochana Zolzo,
jestem z Opola ale tylko jeden raz mialam przyjemnosc byc w naszym urzedzie na slubie kuzynki. Bylo to 3 lata temu, ale watpie aby cos sie zmienilo. zreszta nie slyszalam o zadnym remoncie, choc szczerze mowiac nie interesowalam sie tym tematem. Powiem ci za to jak to wygladalo kiedys, w sensie 3 lata temu. Nie bylo nawet tak zle. Spodziewalam sie wytroju rodem jeszcze z PRL-u, ale jest ok. Nie powiem aby byly jakies luksusy, ale wyglada to calkiem milo. Co prawda sali toastowej to chyba nie ma, bo o ile pamietam to uroczystosc odbywala sie w jednej sali, najpierw mlodzi czekali w przedsionku razem z goscmi, a potem wszyscy weszli do sali slubow. Jakis facet gral na organach elektrycznych, ale nie bylo to az tak strasznie tandetne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: USC w OPOLU
Dziekuje no wlasnie w www nic nie ma..a ja slyszalam ze w styczniu skonczyli tam podobno kolosalny rmont, i wlasnie chcialam zobaczyc..Ale dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że nie do końca na temat, ale nie mogę się powstrzymać- tak wyglądał USC w Zabłudowie (małe miasteczko pod Białymstokiem) kilka miesięcy temu (nie wiem, jak teraz)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Wejdzcie sobie na http://www.usc.pl/galeria.php niestety nie ma tam Opola...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.