|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sex w związku
Jak to u Was jest moje drogie forumowiczki z tym sexem? Otóż jestem ze swoim facetem prawie 3 lata, wiadomo na początku było super extra, motylki w brzuszku, pasja, namiętność i szaleństwo zakochania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sex w związku
Cytat:
Ale powiedz mu, że w takim razie Ty przejmiesz całą inicjatywę skoro on akurat tym razem nie jest w formie i może wtedy... ![]() pozatym lubimy kiedy kobieta też czasem przejmie inicjatywę - nawet bardzo ;] Edytowane przez ISthereanyHope Czas edycji: 2012-04-04 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Czasami ja czasami TŻ inicjuje. Zachowujemy pod tym względem równowagę, spotykamy się trochę ponad rok więc może jeszcze mamy to parcie na własną fizyczność zobaczymy jak będzie za lat kilka
![]() Ale myślę że dla faceta musi być tak samo, jak dla nas kobiet, miłe że jest pociągający dla swojej partnerki i że ona ma ochotę się z nim kochać a nie że za każdym razem on musi wychodzić z tą propozycją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
bez kija nie podchodz
|
Hmm ja tam czuje maksymalne parcie fizyczne z TŻ
![]() Myślę, żebyś dała mu odetchnąć, skoro on nie ma siły i ochoty to przeczekaj, chyba, że bierzesz pod uwagę tylko własną przyjemność i satysfakcje ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
ja jestem z TŻ ponad 4 lata i od 4 uprawiamy sex i ja nadal mam parcie na niego ogromne, motylki w brzuchu itd. nie wyobrażam sobie, żeby miało to zaniknąć. a inicjatywę raz ja raz on. też czasem jest tak, że on mi szepcze do ucha "twoja kolej" i wtedy wiem, że teraz chce żebym to ja przejęła inicjatywę.
a jak jest przeziębiony to uwierz, moment i jest zmęczony jak po maratonie, widzę po swoim TŻ jak jest chory jaki to wysiłek dla niego, potem śpi dłużej jak 12 godzin bez przerwy. dlatego ja od jakiegoś czasu jak widzę, że zaczyna go brać przeziębienie, każę mu się kłaść do łóżka i poczekać, bo to zbyt wykańczające. w przypadku Twojego TŻ jak doszło jeszcze przemęczenie przez pracę to faktycznie może nie mieć sił. spróbuj przejąć inicjatywę, może on na to właśnie czeka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A czy twój TŻ pracuje?
Uważam, że w tygodniu jeżeli ktoś pracuję po 8-12 h pracując fizycznie , przychodząc do domu jest naprawdę zmęczony. Po ciepłym posiłku ma się ochotę trochę na tv, wykąpać i spać. Na igraszki tylko najwięksi wytrwalcy mają chęć ![]() Troszkę zrozumienia, może w dni wolne nieco bardziej się "ożywi" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Pracuje, ale nie ciężko fizycznie, jednak na nogach stoi - czasami 6 czasami nawet 10h zależy jaką ma zmianę. Na początku to on był osoba, która częściej inicjowała intymne sytuacje, póżniej uzupełnialismy się, a nawet był moment, że ja częściej. Ale obecnie wydaje mi się, że głownie tylko ja się staram. Może nie umiem zrozumieć facetów, może tacy są. Próbowałam troche urozmaicic nasze pożycie i do zabaw dodałam trochę bitej smietany czy czekolady, zakładałam sexy bieliznę, szpileczki - co on lubi i czekałam na niego aż wróci z pracy, dałam jedzonko, zrobiłam masażyk. No ale juz znudzily mi sie pomysły, bo on nic sam nie inicuje za bardzo... ostatnio załozyłam sexy bielizne, kupiłam truskawki i bita śmietanę, a on wrocił pio pracy, usiadł do komputera i grał - mimo, że dawałam mu pewne znaki, że mam na niego chęć - to mnie olał...
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Autorko, dla swojego ciężko spracowanego TŻ jakiś masażyk zafunduj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
jeśli uważasz, że coś jest nie tak, to zapytaj go wprost czy coś się zmieniło. pogadaj z nim, bo się zamęczysz tymi myślami ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- albo obiadek a później wspólna kąpiel ![]() niech się zrelaksuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
No to własnie pisałam, że ostatnio mu zafundowałam również masażyk... ale jakoś zero reakcji z jego strony, żeby on coś zrobił dla mnie.
Ostatnio była sytuacja typu: leżelismy ogladalismy tv no i zaczał mnie piescic, bylo przyjemnie, ale kiedy ja zaczelam sie do niego dopbierac, zapytalam wprost - moze maly sexik? powiedzial, ze pozniej.... no i pozniej w nocy juz przyszedl, polozyl sie, przytulil i spac, nic nie było :/ chociaz lezalam na lozku i go kokietowalam w sexy bieliznie - zero reakcji :/ ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Po prostu męczy mnie to, że wydaje mi się, że tylko ja dąże do zbliżenia, że tylko ja ostatnio się staram, a on jest taki obojętny... daje tyle znaków, a to wszystko idzie chyba w eter ;/
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Może od razu do rzeczy przejdź ? usiądź na nim i jazda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Żadnych znaków mu nie dawaj tylko mów prosto z mostu że chcesz seksu. Pytania mają to do siebie że można odpowiedzieć "nie". A najlepiej jakbyś z nim porozmawiała wprost jak on widzi częstość seksu.
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dawać należy takie znaki żeby facet zrozumiał... rozmowa z określeniem jak często chcesz i jak to widzisz może coś zmienić, ale moim zdaniem to sztuczne i na siłę... tego nie da się policzyć i zmierzyć... dziś jest tak a za pół roku inaczej,,, Ja jako przedstawiciel tego nierozumnego i absolutnie nie czytającego w myślach ani w podświadomości gatunku mogę Ci poradzić, żebyś w przypadku ochoty zaczęła się najnormalniej do niego dobierać, a nie nie mocniej myśleć (co pewnie rozumiesz przez dawanie znaków). Po sobie mogę powiedzieć, że nawet jak nie mam ochoty, siły i chęci na mizianie to po jasnym wyrażeniu zamiarów niewiasty śpiącej ze mną w łóżeczku ciało niewiedzieć skąd znajduje w sobie schowane gdzieś przed światem pokłady energii i... potem padamy... siły na rozmowę jest brak... rano nie do końca pamiętam co się stało a moja kocica się tuli mocno... gdzieś tam zwierzętami jesteśmy i instynkty są mocniejsze niżeli rozum i świadomość... T |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.