|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Freemans???
Czy robiłyśie u nich zakupy?
Jak z jakością oferowanych ciuszków i z przesłaniem towaru? Na ich stronce kilka ciuszków wpadło mi w oko i nie wiem czy się decydować. z góry dzięki za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Freemans???
Zamawiałam wielokrotnie we Freemansie i ogólnie zawsze byłam zadowolona. Najczęściej odsyłałam rzrczy ponieważ rozmiar był nie taki. Ze zwrotem pieniedzy nie ma problemu jak i również z wymaną rzeczy . Pozdrawiam serdecznie. Yvone
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zamawiałam wielokrotnie we Freemansie i ogólnie zawsze byłam zadowolona. Najczęściej odsyłałam rzrczy ponieważ rozmiar był nie taki. Ze zwrotem pieniedzy nie ma problemu jak i również z wymaną rzeczy . Pozdrawiam serdecznie. Yvone
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie obawiam, że nie trafię z rozmiarem [img]icons/icon9.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A jaki rozmiar nosisz ???? Ja noszę 34 i angielski rozmiar dla mnie to 8.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
U mnie sprawa jest dość skomplikowana. Zazwyczaj noszę 38.
Choć "doły" (spodnie, spódniczka) czasem pasuje 36, natomiast ze względu na dość duży biust górę wkładam 38. A mierzenie się, jakoś nie bardzo wierzę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.