|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak się ubrać do sportowych butów?
Witam.
Ostatnio zakupiłam sobie dwie pary sportowych butów, moje pierwsze w życiu ![]() Załącznik 2553007 Załącznik 2553014 Do tej pory były szpileczki, balerinki i tego typu kobiece buciki. Niestety mam problem z kolanem i raz, że lekarz odradza a dwa, że sama nie chcę, bo boli, nie mogę zasuwać na obcasach. Postanowiłam więc się przekierunkować na sportówki. No i kupiłam, takie jak w załączniku. Tylko pojawił się problem- moja garderoba jest raczej ukierunkowana na szpilki (chodzi o górę, bo ze spodniami nie ma problemu, mam dużo jeansów). Dodatkowym problem jest jesień- w lecie nie miałabym problemu, jeansy + top sportowy/koszulka polo i wiooo. A teraz? Mam kilka bluz- takich zwyczajnych, na suwak, kilka kangurek. A co oprócz bluz? Mam wrażenie, ze sweterki już głupio wyglądają.... No i jeszcze jest kwestia, że robi się za zimno na bluzy, dzisiaj wyszłam w bluzie i wyziębiło mnie na wylot. KOMPLETNIE nie mam wizji jakie okrycie wierzchnie.... Sama bluza to za mało... Przejrzałam dział kurtki na allegro i nic mi się nie rzuciło w oczy, brrrr mam wizję takiej ortalionówki jak góra od dresu ![]() Mam kilka płaszyczków różnej długości- ale one mi nie pasują do sportowych butów ![]() Chodzi mi po głowie np bluza+bezrękawnik na to.... Ale to tylko jedna wersja i to na cieplejsze dni, a co z takimi listopadowaymi, kiedy jeszcze nie kozaki, jeszcze nie kurtka puchowa, ale już nie bluza? Czy możecie coś poradzić? Zielona jestem w tym temacie, bo nigdy nie nosiłam się na sportowo i nie wiem co się z czym je. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się ubrać do sportowych butów?
Wybacz, ale Cie nie rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zakupiłam sobie dwie pary sportowego obuwia, te ze zdjęcia i chciałabym jesień głównie w takich przehulać. Mam problem z dobraniem ubrania do sportowych butów i ten problem tutaj opisałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
ajj butki z adidasa piękne
![]() a jeśli chodzi o kurtki to może coś takiego? ![]() http://supersklep.pl/index.php?pFrom...duct&pId=60866 http://supersklep.pl/index.php?pFrom...duct&pId=58548 http://supersklep.pl/index.php?pFrom...duct&pId=46578 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja myśle, że czarny bądź szary trencz wiązany w pasie też by pasował, do tego np. jakaś torba (prostokątna)- jakaś w sportowym stylu, szal pod kolor i będzie gi
![]() musisz popróbować ![]() A do takich adidasków nie tylko bluzy pasują, ja mam podobne i nosze do tego kardigany: czarne, szare (kolor jaki Ci tam będzie pasował), pod spód jakiś t- shirt, fajny pasek, badz szal i całkiem fajnie to wygląda i nie jakoś mega sportowo ![]() ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci na swoim przykładzie, bo też noszę takie buty (tylko i wyłącznie), że faktycznie ciężko znaleźć jakąś dobrą inspirację. Poszukaj czegoś w temacie "street fashion" albo "oldschool".
Ja noszę kurtkę taką hmm... ortalionową, turkusowa w biało-czarne wzory ze ściągaczami białymi. Jest z House i właśnie tam radzę Ci poszukać jakiejś kurtki w tym stylu. W podobnym stylu są w Croppie, czasem w H&Mie, Terranovie, Bershce. Skóra pasuje, ale taka lekka i w kolorze jakimś neutralnym, ale nie brązowym! I płaszczyk też pasuje jak najbardziej (KRÓTKI) ![]() Pamiętaj, żeby urozmaicić kurtkę szalikiem (najlepiej żeby pasował do butów), więc nie kupuj za dużo bluz z kapturem. ![]() Pozdrawiam ![]() P.S. Genialne buty ![]()
Wszystkie na ciele znaki Zapis bezcennych chwil Jak z pamiętnika kartki Kropek i kresek szyfr Mapa wspomnień i krętych dróg Szkielet utwardza mi W klatce z kości mięsień wiotki Pulsuje, przyspiesza rytm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.