|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: Zwierzęce nadruki w modzie- wciąż modne? | |||
| tak |
|
11 | 39,29% |
| nie |
|
3 | 10,71% |
| może modne, ale ja bym nie ubrała |
|
9 | 32,14% |
troszkę obciach
|
|
5 | 17,86% |
| Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zwierzęce Wzory W Modzie
Witajcie Wizażanki
![]() Mam do Was pytanie.. Chciałąbym zapytać , czy macie jakieś informacje, które powiedzą nam coś o motywach zwierzęcych jakie wystęują w modzie? Np. co z czym łączymy, kiedy zostały wypromowane, u jakich projektantów są modne. Niewiele tego jest w sieci, a w literaturze- kompletne pustki! :-( Może do jakiegoś źródła nie dotarłam? Jeśli takie znacie- czekam na Wasze podpowiedzi i opinie ![]() Modne, nie modne, ładne, nie ładne- rzecz gustu- ja bym raczej w takie wzorki się nie ubrała , a Wy?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwierzęce Wzory W Modzie
Sbardzo modne, ale oczywiścienie w PL...
Oto przkłady ubrań projektantów, które są obecnie dostępn w sprzedaży: Zdęcie nr 1 - d&g dolce&gabbana Leopard print bikini Zdjecie nr 2 - d&g dolce&gabbana Leopard print oversized tunic Zdjęcie nr 3 - d&g dolce&gabbana Tiger print shirt dress Zdjęcie nr 4 - jimmy choo Saba large tote Zdjęcie nr 5 - fendi Embellished python belt Zdjęcie nr 6 - fendi Chef textured leather bag |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
CD...
Zdjęcie nr 1 michael kors Crocodile print dress Zdjęcie nr 2 michael kors Sutton ponyskin clutch Zdjęcie nr 3 tibi Zebra intarsia sweater dress Zdjęcie nr 4 diane von furstenberg Printed string bikini Mogłabym tak baaaardzo długo ;-) I chyba każdy projektant ma w sprzedaży coś "zwierzęcego" Źle szukasz :-D |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
modne, niemodne, mnie coś napadło na panterkę i już wzbogaciłam sie w kopertówkę i bieliznę z tym motywem
z topowych to R. Cavalli jest chyba najbardziej znany z motywów zwierzęcych, u niego nie ma kolekcji bez panterki czy innego zwierza http://www.stylistka.pl/moda/styliza...aki-znow-modne
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to bielizna jeszcze jeszcze ujdzie.. no moze jeszcze szaro czarne rajstopy w panterke ale reszta i w innych kolorach dla mnie odpada
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Motywy zwierzęce byly bardzo modne w sezonie jesień/zima 2007/08 - np. u D&G, czy Roberta Cavalliego.
W obecnym sezonie też jeszcze trochę się ich ostało na przykład u Diora. Osobiście nie przepadam za motywami zwierzęcymi (chyba, że elementy z piór, ale to już inna sprawa), ale odpowiednio zestawione, np. tylko z czernią mogą wyglądać dobrze. Na zdjęciach: Christian Dior, wiosna 2008 |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio napotykam sie na koszuli z krukami, bądź innymi ptaszyskami...i nawet ładnie sie prezentują
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jesteście boskie!
![]() Tyyyyle informacji. Świetnie, że taki odzew... Chce się Was czytac!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.