![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowe ... I malutko używane
czesc
![]() znajdziesz coś u mnie za: SVR 50 Compact Beige Sable, 10 ml, mażnięty ze 3x delikatnie 5. Avon Mascara Lengths astonishing , wydłużajacy , 7 ml, zafoliowany 6. Avon Caming effects illuminating found. Podkład rozświetlajaco- anytstresowy, 30 ml, sprawdzony tylko kolor 7. DM Totes Meer Badesalz- Sól do kąpieli z Morza Martwego, 500g, zafoliowane
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]() Interesują mnie: 5. Avon Mascara Lengths astonishing , wydłużajacy , 7 ml, zafoliowany 6. Avon Caming effects illuminating found. Ten podkaład w jakim jest kolorze? Może interesuje Cię wymiana na inny pokład? Posiadam nowy Avon, Perfect Wear, Foundation SPF 10 (Trwały podkład SPF 10) 30ml. Zapraszam do siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
1. Avon Deo Roll-On Perceive 50 ml, zafoliowana 2. Avon Mgiełka zapachowa Be...kissable 100 ml, jest 70% 8. Avon Advantage Tech. Professional Hair Care Intense Repair Odbudowująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych150 ml, jest ok 148 ml. 17. Bielenda Beauty Milky 100% naturalny eliksir mleczny Pudding Mleczny Maseczka odzywczo- nawilżajaca , cera sucha i przesuszona 10 ml 25.Avon Glazewear metallic, Pink shine, 6 ml, 2x uzyty
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
3. SVR 50 Compact Beige Sable, 10 ml, mażnięty ze 3x delikatnie
4. SVR 50 Ecran Teinte 50 ml, nowy , kolor jasny beż 7. DM Totes Meer Badesalz- Sól do kąpieli z Morza Martwego, 500g, zafoliowane 12. SVR Soin Depigmentant Clarial krem wybielajacy 30 ml, nowy. Znajdziesz cos za te rzeczy lub chociaż ostatnią |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JESTEM ONA
|
![]() Biorę przykład z Was Kobietki i zaczynam odpowiadać w swoim wątku Gothic_Daisy- niestety nic. Lemontea- niestety nic. iwcia74- niestety nic. sugar_kitty- niestety nic. Kafetka- niestety nic. Levante- podkład trwały w kolorze Warm beige bedzie dla mnie za ciemny- miałam go kiedys ![]() ![]() Mamamichałka- zapachy, zapachy , zapachy ... ![]() Czekam na Twoja propozycję- co mogłabyś zaoferować...
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
3. SVR 50 Compact Beige Sable, 10 ml, mażnięty ze 3x delikatnie 6. Avon Caming effects illuminating found. Podkład rozświetlajaco- anytstresowy, 30 ml, sprawdzony tylko kolor 19. Max Factor Compact jasny, po terminie ważnosci, dodam do wymianki ?
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za te rzeczy (niekoniecznie za wszystkie)?
Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2007-12-14 o 17:11 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
JESTEM ONA
|
Zakrecona- niestety nic.
Zwierzun- tylko to byloby w kregu moich zainteresowań:Vichy Novadiol Anti-Taches (Przeciw Przebarwieniom) – tubka kremu 5ml, nowa
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hmmm, to oczywiscie za malo. Z tego samego kregu produktow mam jeszcze 3 saszetki x 2ml (po jednej z kazdego) serum, kremu na dzien i na noc opartego na wyciagach z winogron francuskiej firmy Caudalie, seria Anti-Taches, o ta: http://www.caudalie.com/uk/produits/...nti-taches.php A czego jeszcze poszukujesz? chetnie pogrzebie w moich zapasach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za 2. Avon Mgiełka zapachowa Be...kissable 100 ml, jest 70%
? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
JESTEM ONA
|
Zwierzun-A czego jeszcze poszukujesz? chetnie pogrzebie w moich zapasach.
Tak naprawdę szukam tylko zapachów - gdyby ktoś miał Laurę i Cacharel byloby super ![]() Misia10095- niestety nic. Brydzia- nie szukam już ciuszków.
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Zapachow na wydaniu nie mam oprocz kilku zachomikowanych probek, trudno. pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
SVR 50 Ecran Teinte
znajdziesz cosik? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hej, coś za:
SVR 50 Compact Beige Sable, 10 ml, mażnięty ze 3x delikatnie SVR 50 Ecran Teinte 50 ml, nowy , kolor jasny beż Szczególnie interesuje mnie ten barwiony filtr, w watku mam malutko ![]() ![]() hm....tylko zapachów? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
JESTEM ONA
|
Buzichocho - masz wiele dobrych kosmetyków, muszę dobrze o nich poczytać
![]() A generalnie interesują mnie zapachy. Aranel- nie moge dostać sie do Twojego wątku, gdyż masz nieaktywny link.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
to czekam na decyzje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
moze cos za
8. Avon Advantage Tech. Professional Hair Care Intense Repair Odbudowująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych150 ml, jest ok 148 ml.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
JESTEM ONA
|
GANIAGUSIA niedawno pytałas o tę maskę, odpowiedziałam ,że jestem zainteresowana zapachem YR, ale widzę ,ze juz go nie ma , także niestety nic.
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
![]()
prosze
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221311 ![]() To nie celowy dubel, pokazaywal mi sie jakis blad, ale przynajmniej mam pewnosc ze moj adres sie u Ciebie pojawil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za SVR-ki?
![]()
![]() |
#28 |
JESTEM ONA
|
Aranel -mimo chęci niestety nic.
Madziak- masz ciekawe zapachy... Co dokładnie z SVR Ciebie interesuje i jaki zapach byłabyś skłonna oddać?
![]() |
#29 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
SVR Ekran i Compact
![]() ![]()
![]() |
#30 |
JESTEM ONA
|
Madziak-1. Armani Mania EDP biała- 65/75ml,
BIOTHERM Eau d'energie- 60/100ml, NU YSL 60/100ml- nadal używam, oddam za coś very special!!! Jeśli możesz napisać coś o tych zapachach byłabym wdzięczna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.