![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
L Lolita,In Love Again,Arden
nieaktualne
Szukam przede wszytskim :perfumy,brązery,pielegna cja,torby,bizu,ciuchy vintage. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2008-06-07 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L Lolita,In Love Again,Arden
zapraszam do siebie, najbardziej interesuje mnie lolita
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze coś u mnie za
1.L Lolita Lempicka Pierwotna pojemnośc 30 ml. Ubytek ok 10 ml. Brak pudelka. 2. In Love Again. EDT. Pierwotna pojemnosc 10 ml. Ubytek nieznaczny ok 0,5ml. Brak pudelka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
2. In Love Again.
EDT. Pierwotna pojemnosc 10 ml. Ubytek nieznaczny ok 0,5ml. Brak pudelka cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
przypominam się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestey nie mam nic wiecej co moglabym ci zaproponowac oprocz Arden i suplementow.
bzuz,pola,dorotie85,vilan dra -niestety nic. chamelieu-ew. Thoerma ,musze sprwdzic ile mam zapasu tych perfum a poniewaz jestem po przeprowadzcce ,nie zdazylam wyciagnac wszytskich swoich skarbow-napisze wieczorkiem Lipglossjunkie-Babydoll-tylko nijak maja sie pojemnosci :-D wiem jestem wybredna ale dopiero co pozbylam sie wszytskich lezacych,zalegajacych komsetykow i narazie chce ten stan utrzymac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7261511]witaj, interesuje mnie In Love Again.[/QUOTE]
ew. bylabym zainteresowana : Guerlain - podkład Fleur de Teint. Nawilżający, delikatny. Odcień 240 Rose Naturel. Ładny beż. Z 30 ml został 1 cm. Opakowanie z pompką. Zobacz na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
czy znalazłabyś coś za Lolitę?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=paula78;7254821]1.L Lolita Lempicka
Pierwotna pojemnośc 30 ml. Ubytek ok 10 ml. Brak pudelka. cos u mnie? z brązerów mam Collistar, gdyby Cię interesował mogę szukać poza wątkiem bo mam trochę zachomikowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
ok, myślę,że byłabym chętna na wymianę mimo wszystko. Sprawdzę tylko jeszcze dla pewności w weekend zapach w perfumerii. Z tego co pamietam bardzo mi sie podobał,ale sprawdzę,czy nie zmienił mi się gust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Miss Natasha niestety nic.
Irsin-jaki Collistar ? hathayoga-lubie srebro chociaz nie muis byc prawdziwe ,duze koczyki,szerokie bransoletki,koraliki gonialola- oczywiscie nie ma sprawy ,rezerwacja Arden do przyszlego tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7267058]jeżeli odpowada Ci taka wymiana to zapraszam na PW.[/QUOTE]
jak tylko sprawdze odcien (chociaz boje sie ze bdzie za rózwoy)dam ci znac ale bedzie to najwczesniej po weekendzie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
COLLISTTAR - Brązer, zużycie 20 % ,kolor raczej jasny , nie zostawia plam na buzi
http://www.collistar.it/ENG/H0404.asp#a to ten na samym dole mój kolor Antille Mat 6.6 w starym wątku zdjęcia, robione przy świetle sztucznym niestety ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...istar+br%B1zer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaram sie gdzies poczytac o nim,poogladac odcienie i wtedy podejme decyzje,na zywo niestety nie mam gdzie obejrzec |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
różowy on nie jest na pewno - ani odrobinę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kolorowka oprocz brazerow i podkladow zdecydowanie odpada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
irsin-niestety nie jestem przekonana co do odpowiedniego koloru pudru a nie chce brac na chybil trafil dlatego dziekuje bardzo
m-iskra-sprawdzilam odcien i jest dla mnie za jasny takze dziekuje bardzo. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2008-04-19 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
coz za lolite u mnie?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.