|
|||||||
| Notka |
|
| Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jakość dziurkaczy firmy dp Craft
Hej,
Kupiłem swój pierwszy dziurkacz ozdobny narożnikowy, firmy dp Craft. ![]() Niestety raz na 5,6 razy nie działa jak trzeba i wycina mikro kawałek za dużo. Widać na pierwszy rzut oka, że coś nie załapało. Myślałem, że to kwestia grubości papieru, chociaż Sprzedawczyni przekonywała mnie, że dziurkacz radzi sobie spokojnie z 200g. Próbowałem na 80g i jest tak samo. Mieliście podobnie? Czy ta firma jest godna polecenia czy może polecacie inną? Pozdrawiam, |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jakość dziurkaczy firmy dp Craft
Ja używam dziurkaczy dp Craft i jestem zadowolona.
Tenzin jeśli chcesz zapytać o jakiś produkt to lepiej pytać w wątku o zakupach scrapowych. Tam zagląda całkiem sporo osób i na pewno więcej się dowiesz niż zakładając dodatkowy wątek ![]() A tu masz linka do tego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post28088766
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem o co Ci chodzi bo mam dokładnie to samo
ale radzę sobie w ten sposób,że trzymam dziurkacz do" góry nogami "i po prostu patrzę czy papier jest równo włożony.wcześniej zdarzało mi się poprawiać po dziurkaczu nożyczkami.Myślę,że ich jakość do ceny jest jak najbardziej ok,nie narzekam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Nie narzekam na te dziurkacze, mam ich sporo. Ten wzór u mnie akurat dobrze wycina. Cena nienajgorsza, a psują się jak każde inne, tylko kasy tak nie żal.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Z narożnikowym tzw. "zaokrąglaczem rogów" robię podobnie jak Lamalama. Natomiast co do pozostałych dziurkaczy, to nie narzekam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

ale radzę sobie w ten sposób,że trzymam dziurkacz do" góry nogami "i po prostu patrzę czy papier jest równo włożony.wcześniej zdarzało mi się poprawiać po dziurkaczu nożyczkami.Myślę,że ich jakość do ceny jest jak najbardziej ok,nie narzekam