|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Pomadek i kremu pod oczy
nieaktualne, juz znalazłam
![]() Szukam pomadek w kolorach brązowo bordowych, koralowych, beżowych. Proponowac, byle by bez domieszek różu czy maliny. Za niską półkę dziekuje. Mogą byc używane lub testery, szukam namiętnie ideału a jakoś nie potrafie testowac na rękach w drogeriach ![]() Oraz kremu pod oczy, bardzo chętnie AA 20+, ale równiez inne, lekko przeciwzmarszczowe, głównie nawilżające i ujędrniające. Szukam również scrubów do ciała, maseczek mocno nawilżających- nawet odlewki (bardzo chetnie vichy), maseczek oczyszczających, kremu nawilżającego iwostin z filterm, odzywek do paznokci (sally hansen, killys) Na wymieane to co w wątku, poza watkiem mam tylko rzeczy mi niezbędne ![]() Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2008-06-24 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Pomadek i kremu pod oczy
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Cześć, mam krem pod oczy AA 30+, nawilżająco-przeciwzmarszczkowy, bezzapachowy. Ubytek z 30 ml to powiedzmy 15%. Mam też nową szminkę Max Factor Colour Collections Sunbronze (837), jest to brąz bez domieszek, niezbyt ciemny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() moze zainteresuje Cie pomadka lancome? zapraszam do mojego watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy ta odzywka jest do spukiwania, do uzytku codziennego? czy raczej jako maska, ktora trzeba potrzymac na kudelkach? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
mam nowe testery pomadek diora:
Dior Rouge Velvet- 765 New Look Dior Rouge 836 Rose D'Automne 960 Rich Garnet 999 Fiery Red 974 Bold Claret 766 Hibiscus Diorific Rouge 003 Magic Wine 030 Racy Rapsberry Ma tez blyszczyk Guerlaina KissKiss Gloss nr 67 Prune Luxure, nowy sliczny bordowo brazowy wlasnie z drobinkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze masz cos poza watkiem? jakis zapach? lakier do frencha? albo cos z mojej wishlist? wtedy moglabym oddac obie pomadki, a moze jeszcze bym jakas znalazla... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witam, mam
Szminka Estee Lauder, kolor 183 Sugar Honey(cynamonowy róż ze złotymi drobinkami) jest to kosmetyk typu not for individual sale w opakowaniu zastępczym ale w normalnym rozmiarze - raz użyta, rok produkcji 2005 Interesuje mnie Khol fioletowy burżuja i/lub olejek Kallos http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.