|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() odbudowa zniszczonych włosów
witam.
mam straszny problem z włosami, mianowicie są bardzo zniszczone gdyż przez długi czas je rozjaśniałam (teraz już wróciłam do naturalnego koloru i odrastają mi zdrowe włoski ![]() ![]() nie chcę mieć krótkich włosów, bo po prostu nie jest mi ładnie (mam okrągłą buzię i najlepiej pasują mi długie, proste włosy, inaczej wyglądam jak pyza ![]() oczywiście używam różnego rodzaju odżywek (ze spłukiwaniem i bez) przy każdym myciu włosów (a muszę myć co 2 dni lub czasem nawet codziennie gdyż u nasady się przetłuszczają ![]() w takim razie mam pytanie jakie odżywki, szampony i inne preparaty do włosów (z tych profesjonalnych) moglibyście mi polecić, gdyż nie znam się na profesjonalnych kosmetykach a nie chcę kupować nic w ciemno i wyrzucać pieniędzy, aby stan moich włosów się poprawił aby były bardziej nawilżone, nie były takie szorstkie, sianowate, niemiłe w dotyku, puszące się, elektryzujące i w ogóle ![]() ![]() mam jeszcze jedno pytanie czy wiecie coś na temat fryzjerskich zabiegów odbudowujących zniszczone włosy. gdzieś czytałam na ich temat, ale nie wiem jaka jest ich skuteczność i jaki byłby dla mnie odpowiedni. czy któraś z was poddawała się kiedyś któremuś z takich zabiegów? jakie były rezultaty? jaki jest mniej więcje przedział cenowy? (nie jestem w stanie wydać np 2000 zł na taki zabieg ![]() z góry bardzo dziękuję za wszelkie porady, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: odbudowa zniszczonych włosów
Poszukaj na forum też napewno jest coś o zniszczonych włosach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
chetnie wyprobuje a ile ta odzywka mniej wiecej kosztuje i gdzie mozna kupic? dzieki za rade, pozdrawiam
aha ja tez prostowalam codziennie i od tego mam takie zniszczone, od samego rozjasniania takie nie byly dopiero jak zaczelam prostowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/item144570263_henn...promocja_.html tutaj jest jeszcze jedna aukcja, ten sprzedawca wydaje sie byc bardziej solidny
![]() w takim razie kupie i sprawdze, moze wreszcie cos pomoze moim wlosom!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
w sumie tez o tym pomyslalam. zadzwonie do mojej apteki i zapytam czy maja i w jakiej cenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Ja kupilam maske Joico Reconstructor i jest super!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.