|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() GS Elegance, Holiday Skin, Rimmel...
Chętnie wymienię:
1. Gabriela Sabatini - Elegance, perfumy z 30 ml zostało ok 24 ml, perfumy kupione w lipcu br, nie potrafię odczytać daty ważności seria to 510801 - zamienię na inny zapach 2. RIMMEL puder prasowany Stay Matte, nr 005, odcień silk beige, dla mnie za jasny, użyty kilka razy pędzlem, znikome zużycie, trochę lużne zamknięcie 3. Bell puder brązujący nr 6, jest to połączenie beżu i jasnego brązu ze złotymi drobinkami, data ważności 06-2008, użyty kilka razy pędzlem, znikome zużycie - zamienię chętnie na Bronzer Max Factor nr 2, ewentualnie inny 4. Bell cień do powiek "świetlisty pył" nr 9, kolor to zieleń khaki ze złotą poświatą, użyłam z 7 razy 5. Korektor pod oczy Pierre Rene, nr 03, jasny beż, z 3,5 ml pozostało ok 3 ml, otwarty pod koniec lipca więc nadaje się wg zalecenia producenta do użytku jeszcze przez ok 2 m-ce 6. Johnson&Johnson, Holiday Skin ten dla ciemnej karnacji, zużycie ok 1/3, data ważności 10.2008 Edytowane przez niunieczek Czas edycji: 2006-11-16 o 07:52 Powód: data ważności HS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GS Elegance, Holiday Skin, Rimmel...
Interesuja mnie perfumy Gabriela Sabatini. U siebie mam perfumki Koh Samui, jesli chcesz to zajrzyj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
1. Gabriela Sabatini - Elegance, perfumy z 30 ml zostało ok 24 ml, perfumy kupione w lipcu br, nie potrafię odczytać daty ważności seria to 510801 - zamienię na inny zapach
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
kaczina chętnie wymienię się na:
1. sypki puder do twarzy Avon, kolor beige, zużycie minimalne albo 25.balsam migdałowo-wiśniowy Oriflame, zużyta kropelka na dłoń[/color] |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
po prostu Em :)
|
interesuje mnie cień bell
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej, wiem ze watek jest dosc stary,ale...interesuje mnie puder Rimmel Stay Matte 005...
CZy masz go jeszcze do oddania? Czy znalazlabys cos u mnie? Prosze, odpisz u mnie!!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.