|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
3.000 (slownie: trzy tysiace) kosmetykow w katalogu
Wlasnie zatwierdzilem kosmetyk numer 3000 w naszym katalogu [img]icons/icon7.gif[/img]
I korzystajac z okazji dziekuje Ofelii, ktora go zglosila, jak i pozostalym 1.200 osobom, ktore zglaszaly u nas kosmetyki - [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: 3.000 (slownie: trzy tysiace) kosmetykow w katalogu
Juuuuuhuuuuu!!!
Ofelka gratulacje [img]icons/icon10.gif[/img], to się nazywa celować [img]icons/icon12.gif[/img] Złotko tysz gratulacje [img]icons/icon10.gif[/img] A przy okazji [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img], nadal nie mogę wpisać newsa, a już mam 3 w kolejce [img]icons/icon12.gif[/img] Zerkniesz? Nie loguje mnie... [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#3 |
Gość
|
Re: newsownia
Przed chwila zalogowalem sie jako Ty, wszystko chodzi OK.
Na pewno uzywasz tego loginu, ktory Ci podawalem? Jakby co, to pusc mi mailika [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] BabciaWeatherwax napisał(a): > A przy okazji [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img], nadal nie mogę wpisać newsa, a już mam 3 w kolejce [img]icons/icon12.gif[/img] Zerkniesz? Nie loguje mnie... > > [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Re: newsownia
zlosliwiec napisał(a):
> > Jakby co, to pusc mi mailika [img]icons/icon7.gif[/img] > Puściłam [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Gratulejsion [img]icons/1jupi.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeee!!! Buniek, a gdzie pozostale dwa newski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Szlifują się [img]icons/icon10.gif[/img]
[img]icons/1cmok.gif[/img]
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Gość
|
Re: 15.000 (slownie: pietnascie tysiecy) recenzji kosmetykow w katalogu
Kolejna okazja do pogratulowania, tym razem recenzje nr 15.000 wpisala Ula-M: GRATULUJE [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.