![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::Dior HydrAction, Fekkai, Vichy, Kryolan - dokładki::..
NIEAKTUALNE !!!
Nowy wiosenny wątek ![]() Zasady: - wysyłka poleconym, raczej priorytetem - osoby nowe i z małą ilością przekupek wysyłają jako pierwsze nieaktualne w takim kolorze dokładki w takim kolorze Wymienię na cokolwiek dla mnie pożytecznego - przeglądnę wszystkie propozycje ![]() Chętnie przygarnę sole do kąpieli, żele, różne szampony i odżywki (o ile podpasują ![]() Szukam też jakieś fajnej maseczki do twarzy nawilżającej. Rzeczy bardziej wartościowe chciałabym wymienić na coś o podobnej wartości, a nie na kilka mniejszych, ale w sumie nie jest to reguła. Wymienię się też na książki czy biżuterię. Jeżeli ciuchy, to w rozmiarze L, czarne i gotyckie ![]() A oto co mam: PIELĘGNACJA: * LANCOME - dwufazowy płyn do demakijażu, zużycie na zdjęciu, najchętniej wymienię na inny górnopółkowy płyn do demakijażu oczu. * CLINIQUE - All about eyes, kremik w tubce 15 ml, używany dwa razy - chętnie wymienię na inny krem pod oczy, ale niekoniecznie* FEKKAI - serum nabłyszczające, oferuję odlewkę 50ml - prawie połowa opakowania. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21700 Serum bardzo wydajne i wystarczy na długo ![]() * Thicker Fuller Hair - serum pogrubiające do włosów: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15520 zostało ok 80% * Christian Dior HydrAction Serum Radical Ultra Hydratant - serum nawilżające, opakowanie higieniczne z pompką, użyte dwa razy, więc ubytek praktycznie żaden, mam kartonik. Produkt pełnowymiarowy taki jak tu: http://www.lumiere.pl/product_info.p...ydrAction.html KOLORÓWKA TWARZ: * SEPHORA - spray nadający cerze blask, zostało ok 80% * Kryolan Dermacolor sypki puder do utrwalania makijażu w kolorze P3 jasny beż - duze opakowanie 60g, zostało na pewno ok 80%, za coś fajnego ![]() * korektor Inglot w ołówku jasnobeżowy, z wymianki USTA: * ESTEE LAUDER - błyszczyk, testowany, fiolet z brokacikiem, na zdjęciu * LANCOME - błyszczyk Juicy Tubes - Je vou aime, słodki, karmelowy zapach, naturalny różowo-cielisty kolor, zostało ok 60% * błyszczyk miss sporty owocowy - mogę dorzucić do większej wymianki * Avon - szminka Lavender Frost - róż opalizujący na szaro, niestety może być przeterminowana, więc do czegoś mogę dorzucić. Pachnie w porządku. z wymianki. * ARTDECO - szminka w kolorze nr 73, piękna głęboka czerwień, NOWA, raz maźnięta na dłoni. OCZY: * ARTDECO - dwa cienie: ciepły brąz i ciepły beż - zużycie na zdjęciu, praktycznie żadne, z numerkami cieni gorzej, bo mam je w kasetce i pokrywki od cieni mi się wymieszały ![]() * GIVENCHY PRISMISSIME CACHE CACHE - paletka 9 cieni, kilka razy testowana, jak nowa, zeszłoroczna limitowanka * GUERLAIN TOUCHE DE ROSE - 4 cienie w kolorach różu, zużycie na zdjęciu, niewielkie * DEBORAH - zużycie niewielkie, zdjęcie * khol / kredka ORIFLAME w kolorze peacock - zielony - NOWA!!! * ORIFLAME tusz, pewnie zostało 70-80%. *DIOR - czarny pojedynczy cień 095, tester, dwa razy może użyty - za coś ekstra ![]() * Bourjois - niebieski cień, kilka razy maźnięty * Christian Dior - Duo Liner - Eyeliner Compact - Cake Eyeliner nr 840 Poupre Carmin / Violet Cerise Zdjęcia się pojawią się wkrótce, ale będę robić na życzenie ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2008-05-19 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dior HydrAction, Fekkai, Vichy, Kryolan - dokładki::..
Może u mnie coś za któreś z tych kosmetyków:
* FEKKAI - serum nabłyszczające, oferuję odlewkę 50ml - prawie połowa opakowania. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21700 Serum bardzo wydajne i wystarczy na długo ![]() * Thicker Fuller Hair - serum pogrubiające do włosów: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15520 zostało ok 80% * Christian Dior HydrAction Serum Radical Ultra Hydratant - serum nawilżające, opakowanie higieniczne z pompką, użyte dwa razy, więc ubytek praktycznie żaden, mam kartonik. Produkt pełnowymiarowy taki jak tu: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zielona, a czy oddałabyś za to tygryska?
![]() ![]() UWAGA: dodatkowe zdjęcia do postu 1 !!!!! Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2008-05-09 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Odlewkę 4ml tak,natomiast w buteleczce niestety nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
tak myslałam
![]() To musiałabym się zastanowić, czy chciałabym wymienic coś z tych rzeczy na jakiś zestaw odlewek / próbek perfum, bo poza perfumami niestety nic nie wpadło mi w oko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To pomyśl i daj znać.Najbardziej zależy mi na serum Diora.Miniaturki OI też mogę oddać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za serum fekkai i thicker?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
czy znalazłabyś coś u mnie za fioletowego Pure Pops?
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Moze cos u mnie za Juicy Tubes
![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najbardziej to podoba mi się Valentino Rock'n Rose ale nie sądzę, żebyś chciała je oddać ![]() podoba mi się miniaturka Rykiel, ale to chyba by było za mało ![]() niestety nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
miniaturka chwilowo w negocjacjach - czy nic innego Cię nie zainteresowało?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
* Christian Dior HydrAction Serum Radical Ultra Hydratant - serum nawilżające, opakowanie higieniczne z pompką, użyte dwa razy, więc ubytek praktycznie żaden, mam kartonik. Produkt pełnowymiarowy taki jak tu:
http://www.lumiere.pl/product_info.p...ydrAction.html * VICHY - filtr 50, krem do twarzy. Otworzony na jesieni, używany dwa tygodnie na wyjeźd coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
* FEKKAI - serum nabłyszczające, oferuję odlewkę 50ml - prawie połowa opakowania. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21700 Serum bardzo wydajne i wystarczy na długo ![]() * Thicker Fuller Hair - serum pogrubiające do włosów: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15520 zostało ok 80% * Christian Dior HydrAction Serum Radical Ultra Hydratant - serum nawilżające, opakowanie higieniczne z pompką, użyte dwa razy, więc ubytek praktycznie żaden, mam kartonik. Produkt pełnowymiarowy taki jak tu: http://www.lumiere.pl/product_info.p...ydrActio n.html * Kryolan Dermacolor sypki puder do utrwalania makijażu w kolorze P3 jasny beż - duze opakowanie 60g, zostało na pewno ok 80%, za coś USTA: * ESTEE LAUDER - błyszczyk, testowany, fiolet z brokacikiem, na zdjęciu * LANCOME - błyszczyk Juicy Tubes - Je vou aime, słodki, karmelowy zapach, naturalny różowo-cielisty kolor, zostało ok 60% * błyszczyk miss sporty owocowy - mogę dorzucić do większej wymianki * Christian Dior - Duo Liner - Eyeliner Compact - Cake Eyeliner nr 840 Poupre Carmin / Violet Cerise
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Brita Red nie chcesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
na razie nic.
nie znam zapachu ![]() pomyślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
na pewno podoba mi się bzowy YR, Avon planet spa maseczka, Avon spray mango, Avon scrub do stóp, płyn Lavea do kąpieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko teraz, jaką wymiankę proponujesz? obydwóch rzeczy pewnie nie oddasz, a mnie by chyba bardziej zależało na thicker ![]() Co do bzu YR - jak pewnie zauważyłaś na zdjęciu - woda trochę pożółkła - ale zapach i trwałość te same. Nie wiem, jaka data ważności - dostałam go w zeszłym roku (2006) na gwiazdkę, kod na opakowaniu P509. Mam kartonik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
o widzisz, ślepa jestem, nie zauważyłam ,że zżółkła
![]() Hmm to jednak nie bardzo ![]() Wobec tego przeglądnę jeszcze raz i zobaczę, czy coś innego mi wpadnie w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Gothic, podoba mi się krem pod oczy, czy by łabyś zainteresowana książkami?
"Bóg urojony" - Richard Dawkins "Sto lat samotności" Garcia Marquez "Cień wiatru" Carlos Ruiz Zafon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;7080792]Gothic, podoba mi się krem pod oczy, czy by łabyś zainteresowana książkami?
"Bóg urojony" - Richard Dawkins "Sto lat samotności" Garcia Marquez "Cień wiatru" Carlos Ruiz Zafon[/quote] dwie pierwsze mam ![]() A masz coś jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Mam jeszcze Wichrowe wzgórza, Zaklinacza koni, Szkarłatny płatek i biały, Biblia urody ale nie do końca wiem czy chcę się ich pozbyć
Cień wiatru to fajna książka-zerknij na merlin pl, powinno być kilka słów, bo nie mam czasu streszczać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;7081218]Mam jeszcze Wichrowe wzgórza, Zaklinacza koni, Szkarłatny płatek i biały, Biblia urody ale nie do końca wiem czy chcę się ich pozbyć
Cień wiatru to fajna książka-zerknij na merlin pl, powinno być kilka słów, bo nie mam czasu streszczać ![]() poczytałam i jednak nie ![]() Z pozostałych też raczej nic, więc na dzień dzisiejszy niestety nic. Ale jakby mi się odwidziało, dam znać ![]() ![]() Podoba mi się: Farouk CHI Volume Booster, -Loreal szampon odżywczy Nutri Blask , Kawior i trufle Maseczka do rąk 35+ może coś jeszcze znajdziesz u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
na razie nic.
Ale będę zaglądać (czasu mam mało, więc trochę to może potrwać) i może coś jeszcze wypatrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
* FEKKAI - serum nabłyszczające, oferuję odlewkę 50ml - prawie połowa opakowania.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21700 Serum bardzo wydajne i wystarczy na długo ![]() * Thicker Fuller Hair - serum pogrubiające do włosów: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15520 zostało ok 80% * Christian Dior HydrAction Serum Radical Ultra Hydratant - serum nawilżające, opakowanie higieniczne z pompką, użyte dwa razy, więc ubytek praktycznie żaden, mam kartonik. To mi sie spodobalo u ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej, cos za kremik pod oczy clinique?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.