|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Złota plaza i blekit nieba- czyli Ilona letnia:)
Cos innowacyjnego jak na mnie chce pokazac.
makijaz letni Zolty slabo zolty -wiem ale mocniejszego nie mam.. A akurat na zdjeciach wyszedl dobrze. PS:na glowie albo upiete wlosy albo mokre-swiezo myte. Twarz pacnelam dermacolem zmieszanym z tlustym kremem dlatego troszke sie swiece ale przynajmniej jako tako krylo ![]() Zaraz beda kosmetyki. Oczy: Tusz SuperShock Avon-czarny Kredka z bazarku blekitno niebieska(fajna ale nie trwala-bez nazwy) Kredka metaliczna Avon -turkusowa Zolty cien Ados Twarz Dermacol pomieszany z tlustym kremem Kuleczki rozswietlajace Avon Usta Blyszczyk Joko-taki okragly Blyszczyk Joanny truskawkowy na to.
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Złota plaza i blekit nieba- czyli Ilona letnia:)
Czesc 2
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2008-04-21 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Hmm... wydaje mi się, że te żółte kolorki niezbyt Ci pasują - wyglądasz na zmęczoną, choć ciepłe kolory powinny rozświetlać buźkę...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakos wlasnie smiesznie wyszlam ![]() Dodalam jeszcze 1 fotke w 2 poscie. Fiolet byl tylko na oczkach -ale wkrotce pewnie pokaze full serwis ![]() SuperShockiem Avonu(zaraz bedzie lista kosmetyków) PS:prawda ze brwi wygladaja juz lepiej? Juz troszke odrosly ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A ja nie rozumiem dlaczego majac mozliwosc robienia zdjec w swietle dziennym wiekszosc i tak zrobilas z lampa
![]() P.S. brwi wygladaja teraz bardzo dobrze, postaraj sie zachowac taki ksztalt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te jasne sa robione w swietle dziennym. Te z lampa sa na wzmocnieniu kolorow robione i z przygaszona lampa i lepsze kolory sa. Nie mam niestety aparatu jak wy ![]() Ten cien byl taki raczej przeswitujacy- nalozylam go z 3 warstwy. No nie mam kurczakowo zoltego cienia a ten daje tak troche malo tego zoltego.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sliczne letnie kolorki
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
mmm można się rozmarzyć patrząc na taki makijaż... kojarzy mi się z Karaibami
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Ilonko moze to nie o zdjecia ani oswietlenia chodzi tylko poprostu o to ze zamlo intensywne na twoich patrzalkach sa... ja Ci mowie po raz drugi nei boj sie kolorow!! bos ty mloda pozniej tylko bedzie zalowac :P
rzesy mi sie strasznie podobaja jak sie ten tusz sprawuje masz moze porownanie z Super Full Avona? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ten zolty byl malo intensywny. Ale w sumie na co kupywac zolty kurczakowy cien jak go uzyje raz w miesiacu? Do szkoly sie takim malowac nie bede przeciez a tylko na MM lub na wyjscia ![]() A widzialas moj fiolet? I jak ktos powie ze byl malo intensywny to po pupie dostanie ![]() Ja jestem bardziej zadowolona z SuperShocka niz z SuperFulla. Mialam tamten 2 razy-sklejal i efekt byl bardziej naturalny i wysychal po miesiacu. Ten po 1 warstawie tez jest naturalny-ale pomachac 2 lub 3 razy i efekt szoku moze byc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Ilonko widzialam!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest slaby kolor? Niestety nic ciemniejszego wam raczej nie zrobie bo granatowo-niebieski cien to jest najciemniejszy jaki mam. Tak jak ten kurczakowej zolci tak nie posiadam czarnego ani mocno granatowego-jakos nie moje kolory.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
bede Cie tak dlugo meczyc!!!! az w koncu zademonstrujesz nam cos naprawde w "deche" ze nam kopara opadnie... zobaczysz potrafie byc upierdliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na nic mocniejszego nie mam kosmetykow. Wiec chyba kopara nie padnie-wyslij mi poczta jakis czarny cien ![]() Po prostu lubie pastele jasne i w ogole a jak mocniejsze kolory to zielen fiolet. A i tak na dzien uzywam tylko tuszu i kredki albo nawet i tego do szkoly nie uzywam. Stwierdzilam ze na 9 godzin to i tak ni ma sensu bo sie rozmazuje i oczy bola od kompa bo duzo inf. i sa czerwone i to super z makijazem wyglada ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.