|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
~*~Najnowsza LISTA ŻYCZEŃ~*~ ;) Wakacyjna...
Szukam konkretów
![]() Żel do mycia twarzy bez SLS (chętnie Nivea Oxygen!) * Woda termalna * Clarena krem z kwasami AHA * La Roche-Posay Effaclar K * Filtr do twarzy (najlepiej bezzapachowy) * Antycellulitowe kosmetyki Eveline * Perfumy (mogą być odlewki, próbki)/balsam/żel pod prysznic JIL SANDER STYLE * 'Dreaming' Tommy Hilfiger * 'Light Blue' D&G * 'The One' D&G * Odżywka Wax/ Gliss Kur * Puder do twarzy w kamieniu (średnie/ciemniejsze odcienie) * Cieliste błyszczyki/szminki * Peeling do ciała * Peeling do twarzy * Zalotka * Baza pod podkład Vichy Oligo 25 Honey * Krem do depilacji (nie drażniący!!!) * Żel pod prysznic z kaszmierm * Szampon Farouk Systems - Biosilk Silver Lights lub L'Oreal Professionnel - Shine Blonde - szampon (mogą byc odlewki) * Oliwki do ciała, balsamy * Henna do brwi i rzęs * Donna Karan 'Black Cashmere' Za rzeczy z mojej Wish Listy jestem w stanie oddać sporo z moich dwóch wątków (w podpisie)! Jestem też chętna na wymiany jeden-za jeden, jak i większe. Zapraszam, jeśli coś posiadacie;];] Edytowane przez Marissa91 Czas edycji: 2008-06-02 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ~*~Najnowsza LISTA ŻYCZEŃ~*~ ;) Wakacyjna...
Mam Dreaming( wymienie tylko za inna wode z wyzszej polki ale bedzie to odlewka w atomizerze bo mam ja 90ml teraz) ,puder IsaDory ,pedzel do pudru i wiele innych rzeczy nowych z twojej listy ale interesuje mnie tylko srednia polka z kosmetykow bo Avonu nie uzywam , na ubrania ubrania sie nie wymieniam ,jak masz cos malo zuzyte ze sredniej polki to poprosze o propozycje,cienie,lakiery odpadaja i kosmetki bazarkowe itp ,szukam jasnej bezowej prawie nowej sredniej torebki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.