|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
chętnie zamienie!
witam! to moja pierwsza wymianka wiec prosze o wyrozumiałość
a wiec mogę oddać:- piekne nowe sandałki czarne, odkryte palce , pasek na piete- rozmiar 6 UK -jeansy rurki, ciemny granat ze srebrnymi ozdobami na kieszeniach- rozmiar S - czerwone spodnie rurki lekko sliski material - sporo ładnych stanikow rozmiar 75 B/C - 2 Toniki Loreal Pure Zone- oba uzyte tylko kilka razy -żel Avon Solution z witaminami, duzy 200ml uzyty tez tylko kilka razy- moge go oddac wraz z elektrycznym masazerem do twarzy z 3 koncowkami - 2 do oczyszczania, 1 do wmasowywania kremu -lekko uzywany fluid bourjous -10h sleep effect- 75 Abricote - tusz Loreal - Volume shocking z grzebykiem i biala baza - zestaw 12 pudełeczek kolorowych niteczek do zdobienia naturalnych lub sztucznych paznokci - balsam Dove Summer Glow- normal to darker skin- pol opakowania - krem do twarzy Ziaja masło kakaowe - Ingrid puder w kamieniu uzyty raz , srednio ciemny- nie ma podanego koloru na opakowaniu - Ingrid -paleta brazowych cieni nr 8 -Rimmel cienie duo- biały i jasny róż- 489 spring to life -Avon precision glimmer - bronze- nieuzywany cien pudrowy z aplikatorem pedzelkiem -Gosh- lekko uzywany cien do powiem , brazowy nr 237 - metaliczna brazowa kredke do powiek gruba Avon -cien w kremie Ruby Rose luxe cocoa to narazie wszystko! chetnie sie zamienie !prosze o pytania! pozdrawiam! |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: chętnie zamienie!
Coś u mnie za lekko uzywany fluid bourjous -10h sleep effect- 75 Abricote - on jest do jasnej czy do ciemnej cery?, Rimmel cienie duo- biały i jasny róż- 489 spring to life
-Avon precision glimmer - bronze- nieuzywany cien pudrowy z aplikatorem pedzelkiem? |
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: chętnie zamienie!
Coś u mnie za
- tusz Loreal - Volume shocking z grzebykiem i biala baza - zestaw 12 pudełeczek kolorowych niteczek do zdobienia naturalnych lub sztucznych paznokci
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

a wiec mogę oddać: