|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Meska Meska Do Czasu
Witam,
Mam problem bo lubie ubierac sie jak chlopak , za duze koszule , za duze swetry. Ale niestety przez to pewnie nikomu sie nie spodobam, Chciala bym byc meska a zarazem kobieca, co mam zrobic? Dziekuje , Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Meska Meska Do Czasu
Badz soba, nos to co Ci sie podoba, w czym dobrze sie czujesz, nie zwracaj uwagi na przyjete konwenanse. Myslenie typu "ubieram sie tak czy siak, to nie znajde nikogo" jest nieuzasadnione!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Czy to nie na modę? Choć tam zjedzą cię balerinki i żółte płaszczyki
![]() Temat dla mnie, bo jestem kobiecą chłopczycą. Męskie podkoszulki, ale w damskim rozmiarze, więc moze to byc klasyczna podkoszulka na grube ramiaczka, ale podkreslajaca to co masz ![]() Zwykłe dzinsy, klasycznie szyte, bez zadnych dzecikow, cekinkow, suwaczkow, a do nich ciezki meski pas, albo wojskowy. Wielkie buciory, ale delikatny makijaż, nie, nie pastele ![]() Rozpuszczone włosy, zadbane dłonie, ale nie z pazurami na kilometr. Lubisz za duży sweter? Postaraj sie żeby odsłaniał ci jedno ramię, ot tak przypadkiem z nieuwagi spadał i wazne, żeby nei robił takiego kokona w biodrach jak to lubia za duże swetry, bo wtedy jesteśmy 2x takie. Koszula może być rozpięta, a pod nią obcisły biały podkoszulek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
koszule mozna zwiazac pod biustem
![]() faceci zwracaja uwage na wyglad, ale wbrew pozorom nie kieruja sie prostymi zasadami "to kobiece a to nie" ostatnio moj maz zachwycal sie "fryzura" jaka mialam - dlugie, mokre i nierozczesane wlosy przypadkowo spiete gumka zeby nie przeszkadzaly ![]() bardzo byl zawiedziony jak sie uczesalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.