|
|||||||
| Notka |
|
| Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
scrapbooking - potrzebne materiały
Hej dziewczyny!
Mam zamiar robić album z okazji ślubu mojego brata. Kupiłam już sobie pusty, duży album i teraz wystarczy go tylko(?) ozdobić![]() I tu pojawia się pewien problem... Nie mam żadnych materiałów.. W moim małym miasteczku nie da się kupić żadnych fajnych kartek itp, nawet wstążeczek ciekawych nie ma... Chyba będę musiała wybrać się do Warszawy.. ale co polecacie mi kupić? Chyba powinnam się wybrać do pasmanterii i tam kupić jakieś wstążeczki itp. No ale są też takie ładne kolorowe kartki, jak się o nie zapytać, że co to niby jest? ![]() Przydałaby mi się też taka pokarbowana tekturka, złożona tak jakby w harmonijkę.. skąd taką skombinować? Pomóżcie, bom niedoświadczona
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: scrapbooking - potrzebne materiały
no to ja ci podrzuce link do stronki z materialami są tam super wzory ślubne w czerni i bieli mozna wydrukować podaje przykladowy obrazek
![]() www.scrapstop.com/shop.php?op=itemdetails..
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
jesli chodzi o warszawe chyba polecam Tiimari w reducie jest tam w zasadzie wszystko
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
No i oczywiście jeśli macie jakieś pomysły to śmiało Szukałam na innych wątkach ale nic konkretnego..
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Poszukaj na allegro - tam jest zatrzęsienie różnych taśm z aplikacjami, drewnianych zwierzątek do naklejania, piórek, koralików, cekinów, wstążek i itp i w cenach nizszych niz sklepowe niej więcej o połowę. Ja własnie czekam na przesyłkę. Powodzenia w tworzeniu albumu
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Mówisz, że na allegro jest taniej...? hmm.. A takie kolorowe kartki też są tańsze? Możecie mi powiedzieć ile kosztują takie kartki w sklepie?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Co do kartek do scrapów to nie wiem, bo jeszcze sie nie rozgladalam, uzywam po prostu kolorowego brystolu. Ale na pewno są tańsze tasmy aplikacyjne (w sklepach 1 m kosztuje u nas 3-3,5 zł a na allegro około 2-2,5) i gadżety. No i przede wszystkim mozna kupic wszystko w jednym miejscu a nie latac od sklepu do sklepu i nic...pozdrawiam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o takie ładne kartki to ja ostatnio wpadłam na pomysł żeby pozamawiac sobie próbki zaproszen weselnych. Są z bardzo ładnego, najczęściej tłoczonego papieru i w większości mają wstążeczki. Ale jest problem:
-z tyłu będzie pieczątką, że to tylko próbka (choc nie zawsze tak jest) -czasami przysyłają postrzępione wstąrzeczki -najwięcej można zamówic 3 zaproszenia, a to mało jak na cały album... www.cartalia.com.pl http://www.zaproszenia-itd.pl/sp.php Jak cos mi się jeszcze przypomni to dam znac. ^^ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

Mam zamiar robić album z okazji ślubu mojego brata. Kupiłam już sobie pusty, duży album i teraz wystarczy go tylko(?) ozdobić

http://filka.blogspot.com/
No i oczywiście jeśli macie jakieś pomysły to śmiało