:( proszę o pomoc - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-05, 13:55   #1
pona
Raczkowanie

:( proszę o pomoc

Już dosyć długo czytam to forum, ale dopiero teraz postanowiłam napisać. Mam wielki problem i nie wiem jak postąpić. Nie mam się komu wygadać, dlatego bardzo Was proszę o pomoc.
Sprawa dotyczy mnie i mojego chłopaka. Jesteśmy ze sobą prawie 7 miesięcy. Na początku wszystko było cudownie, zupełnie jak w bajce. Nie kłóciliśmy się, cudownie spędzaliśmy czas razem, ogólnie nie widzieliśmy świata poza sobą. Dzieliło nas sporo kilometrów, bo mój A jest z małej miejscowości i dojeżdżał do Warszawy na weekendy i wtedy nocował u mnie (ja w wawie mieszkam).
To wszystko trwało do czasu. Okazało się, że ma możliwość przenieść się na dzienne studia. I tak właśnie zrobił. Wynajął mieszkanie w Warszawie. Na początku bardzo się cieszyłam, więcej czasu razem spędzaliśmy, zaproponował mi nawet żebym z nim zamieszkała.
Dopiero po pewnym czasie dowiedziałam się, że dziwnym trafem jego była dziewczyna mieszka na tej samej ulicy co on. Okazało się, że mają cudowny kontakt i są przyjaciółmi. Byłam bardzo zazdrosna. Wydaje mi się że ona jest ładniejsza ode mnie bo była fotomodelką. A ciągle mi mówił, że tylko mnie kocha, że z nią już wszystko skończone. Właściwie on mi nie dawał powodów do zazdrości, ale np ona przychodziła do niego o 1 w nocy jak był chory, żeby zapytać jak się czuje, czy ma gorączkę itp.
Tłumaczyłam mu, że bardzo mi się to nie podoba. Powiedział mi, że będzie się starał trzymać ją na dystans. Pewnego razu napisał mi sms, że ex będzie u niego nocowała bo pokłóciła się z facetem swoim. Było mi strasznie źle, aż któregoś razu nie wytrzymałam i na imprezie u naszych wspólnych znajomych powiedziałam jej co myślę na ten temat. Wiem, że przesadziłam za dużo wtedy wypiłam i wyszłam pewnie na jakąś wariatkę. A jak się o tym dowiedział chciał ze mną zerwać, bo rzeczywiście narobiłam mu wstydu. Na szczęście jakoś mu przeszło i byliśmy potem jeszcze razem.
Aż do poniedziałku. W poniedziałek była kolejna impreza. Tym razem u tej jego byłej właśnie. Bardzo się ucieszyłam, że A mi powiedział o tym i że nie chciał iść tam sam, ale nie byłam do końca pewna czy chcę tam iść. Bo kilka dni wcześniej znalazłam na jego komputerze zdjęcia tej dziewczyny. Na prawie wszystkich była rozebrana. Nie były to jakieś wulgarne zdjęcia, raczej takie akty, ale jednak było mi przykro Nic mu nie powiedziałam o tych zdjęciach i poszłam jednak na tą imprezę, i znowu nie wytrzymałam Znowu zrobiłam sceny przy wszystkich. Rozpłakałam się i wrzeszczałam na nią. Na dodatek jeszcze powiedziałam mojemu chłopakowi, że nie chcę już z nim być. Zupełnie tego nie przemyślałam, bardzo go kocham i nie chce żyć bez niego. Chciałam go przeprosić wczoraj ale nie odbierał telefonu, był na gg, ale się nie odezwał do mnie, napisał mi tylko sms, że mu zależy, ale chce ochłonąć.
I teraz ja znowu nie wiem co dalej od rana cisza z jego strony. Nie wiem czy jest sens wracać znowu do niego? on w ogóle nie rozumie, że ja jestem zazdrosna
bo mówi że nie mam powodów, ze mnie kocha a nie ją, ale czy to normalne że jego była nocuje u niego? on nie widzi w tym nic złego i mówi, że mam mu ufać. naprawdę przesadzam?
Bardzo proszę o szczere opinie na ten temat
Powiedzcie co byście zrobiły na moim miejscu.
pona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 14:01   #2
olbka
Zadomowienie

Dot.: :( proszę o pomoc

wiesz co, Kochanie, naiwna chyba jestes... Przeciez czarno na bialym on Cie albo z nia zdradza, albo chce zdradzic i tyle. Zostaw go w cholere albo postaw ultimatum... Chociaz ono pewnie nic nie da i tyle... Daj spokoj, co on jeszcze musi zrobic, zebys zrozumiala?? Erotyczne zdjecia bylej na jego kompie?? Przychodzenie o 1 w nocy do niego?? Nocowanie u niego???

Przejrzyj na oczy

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 14:13   #3
marzycielkaa
Przyczajenie

hej...przeczytałam to co napisałas...kurcze dziwna sytuacja..jasne mozna miec dobry kontakt z ex ale bez przesady! to Ty jestes z nim a nie ona!
wiesz co pogadaj z nim,wytłumacz co on niego oczekujesz, co Cie denerwuje, (najlepiej by było zeby Twoj chlopak trzymal hja na dystans, nie zwierzal sie bo jesli sa przyjaciolmi jak piszesz to napewno jej sie z czegos zwierza)tylko bez krzyków bo sie odwroci ,trzasnie drzwiami i pojdzie..porozmawiaj z nim spokojnie...
ale w glowie mi sie nie miesci ze przyszła do niego o 1 w nocy.. nie dziwie Ci sie ze jestes wsciekla bo tez bym była i jeszcze te foty na kompie;/
a jak dalej bedzie robil takie numery to zostaw go!po co dalej sie szarpac i tracic czas dla kogos kto jest z Toba nieszczery?
marzycielkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 14:13   #4
Trista
Rozeznanie

nie ma przyjazni miedzy chlopakiem a dziewczyna - ze strony chlopaka, no chyba ze jest gejem ! wiec sama sobie odpowiedz. lepiej sama odejdz, lepiej wczesniej, bo pozniej bedzie bardziej bolalo. predzej czy pozniej Cie z nia zdradzi. Jezeli juz tego nie zrobil.
Stary 2008-03-05, 14:15   #5
marzenka_19
Raczkowanie

GG do marzenka_19

Moim zdaniem powinnas skonczyc znajomosc z tym chlopakiem.Napewno albo Cie zdradzi albo juz do tego doszlo tak jak pisze Olbka. Nocowanie jego eks u niego dla mnie jest wogole nie dopuszczalne, powinien Ciebie zapraszac do siebie na noc a nie zgadzac sie na nia u siebie.
marzenka_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 14:25   #6
pona
Raczkowanie

Bardzo dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi. Już mi się wydawało, że zaczynam przesadzać. On tak to wszystko odkręcił, że to ja poczułam się winna. Myślicie ze nie powinnam dać mu jeszcze jednej szansy? powiedzieć mu że wiem o tych zdjęciach? ja go ciągle kocham, ale chyba macie racje ze jestem naiwna. On mi mówił, że nie mam o co być zazdrosna bo przecież sam się do wszystkiego przyznaje
Stary 2008-03-05, 14:32   #7
Laurany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pona Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi. Już mi się wydawało, że zaczynam przesadzać. On tak to wszystko odkręcił, że to ja poczułam się winna. Myślicie ze nie powinnam dać mu jeszcze jednej szansy? powiedzieć mu że wiem o tych zdjęciach? ja go ciągle kocham, ale chyba macie racje ze jestem naiwna. On mi mówił, że nie mam o co być zazdrosna bo przecież sam się do wszystkiego przyznaje
Na pewno nie przesadzasz.
A czy przyznał się tobie do tamtych zdjęć?? Jeśli nie, to powinnaś sama mu powiedziec, że o nich wiesz i oczekiwać wyjaśnień, i a żadnym wypadku nie dać sobie wmówić że to Twoja wina...
Nabardziej nie podoba mi się to jej nocowanie u niego. Czy on mieszka sam?? Czy może z rodzicami/kolegami?? Bo jeśli sam to ta sytuacja nieciekawie wygląda...
Mam nadzieję że się mylę, pozdrawiam
Laurany jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 14:33   #8
olbka
Zadomowienie

Pona, z reguly faceci, ktorzy maja cos do ukrycia, zwalaja wine na dziewczyne tak dlugo jak sie da... i zapewniaja ja o milosci tez. Przeczytaj watek pt. On nie chce... na Seksie. I pomysl...

Kasia
Stary 2008-03-05, 14:44   #9
201606201122
Konto usunięte

facet Cię zdradza a Ty będziesz się płaszczyć przed nim? Sorry ale akty, nocowanie w nocy, świadczy samo za siebie . Nie daj przystawiać sobie rogów
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 14:57   #10
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Faktycznie nie rozegrałaś tego najlepiej robiąc afery na imprezach, przy ludziach i na dodatek pod wpływem alkoholu. Tak się nie załatwia podobnych rzeczy, trzeba było pogadać przede wszystkim z nim - powiedzieć stanowczo co Ci nie odpowiada i czego oczekujesz. Na jego korzyść działa to, że nie ukrywał przed Tobą tego, że się z nią kontaktuje, że ona przychodzi. Ale to nie wystarczy, żeby on był całkiem w porządku.

Osobiście nie wierzę w przyjaźnienie się z byłymi. Za wiele wspólnych wspomnień, sentymentów itp.
To, że u niego nocowała, te zdjęcia na komputerze, przychodzenie do niego w nocy - to gruba przesada, a on nie powinien jej na to pozwalać wiedząc, że jesteś zazdrosna i źle się z tym czujesz. Powiedzmy, że mają dobre kontakty... Ok. Ale to jest jego ex i Ty powinnaś być dla niego ważniejsza. Powinien wziąć pod uwagę jak Ty się czujesz.

Moim zdaniem jego zachowanie budzi podejrzenia i miałaś prawo domagać się wyjaśnień odnośnie tego, co jest między nimi. Masz też prawo do proszenia go, żeby wyznaczył granice. Ciekawe jak on by się czuł gdybyś Ty miała jakieś rozbierane fotki swojego exa, gdyby on u Ciebie nocował?

Przemyśl sobie teraz wszystko, skoro on twierdzi, że mu zależy. Porozmawiajcie za jakiś czas, za parę dni, jak wszystko się uspokoi. I spróbuj zrobić tak, żeby zrozumiał.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 15:17   #11
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294

Nigdy w życiu bym nie zaakceptowała takiej sytuacji,on zachowuje sie barzdo źle a zwala winę na ciebie,nie ma tu ani troche twojej winy,ja to już bym dawno rozszarpała tą dziewczynę bo znając siebie to bym nie wytrzymała nerwowo.Nie wierzę w przyjaźń między ex,

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 15:20   #12
kamyczek89
Zadomowienie

mieszkanie na jednej ulicy można zrozumieć, może pomogła mu znaleźć...

z tym noclegiem też na upartego można jeszcze zrozumieć... że chciał jej pomóc, ale pomoc w takich przypadkach to ma swoje granice

Twój chłopak to nie Caritas, żeby ex ciągle pomagać...

ale takie fotki ?! to już przegięcie. wiem coś o nachalnych dziewczynach, zbyt dobrze...Ty jesteś jego dziewczyną i Ty powinnaś liczyć się najbardziej.

wyautuj faceta jeśli się ma dalej tak zachowywać. wiem, że niektórym to ciężko przychodzi domyślanie się, że takie i owe sytuacje mogą się nam nie podobać.

powiedz mu, że wiesz o tych aktach i jak się przez to poczułaś...

kamyczek89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 15:41   #13
dzieffcynka002
Raczkowanie

nie ma co facet po prostu chyba nie umie zapomnieć o przeszłości
myślę że daj sobie spokój na jakiś czas napisz mu smsa że jeżeli zmieni swoje nastawienie zrozumie że to ty masz być w życiu najważniejsza a nie jakaś inna to żeby się odezwał
jak mu będzie zależało jak Cię kochał naprawdę odezwie się w tedy porozmawiajcie ustalicie reguły powiedz mu że nie chcesz takich sytuacji i że naprawdę jest ci super przykro jeżeli się nie odezwie sam zostaw to w spokoju zapomnij [wiem łatwo powiedzieć] ale po co masz być w takim toksycznym związku związek są to dwie osoby nie ma miejsca na trzecią.
Stary 2008-03-05, 16:40   #14
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość
wiesz co, Kochanie, naiwna chyba jestes... Przeciez czarno na bialym on Cie albo z nia zdradza, albo chce zdradzic i tyle. Zostaw go w cholere albo postaw ultimatum... Chociaz ono pewnie nic nie da i tyle... Daj spokoj, co on jeszcze musi zrobic, zebys zrozumiala?? Erotyczne zdjecia bylej na jego kompie?? Przychodzenie o 1 w nocy do niego?? Nocowanie u niego???

Przejrzyj na oczy
Zgadzam się w 100%!!!
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 16:41   #15
pona
Raczkowanie

Cytat:
Pona, z reguly faceci, ktorzy maja cos do ukrycia, zwalaja wine na dziewczyne tak dlugo jak sie da... i zapewniaja ja o milosci tez. Przeczytaj watek pt. On nie chce... na Seksie. I pomysl...
tylko ja też wiem, że nie byłam święta. Krzyczałam na niego przy wszystkich znajomych puściły mi nerwy i tak wyszło, nie chcę mówić, że on jest bez winy, ale też bym się źle poczuła jakby mi on takiego wstydu narobił i to po alkoholu

Cytat:
Napisane przez Anulek Pokaż wiadomość
facet Cię zdradza a Ty będziesz się płaszczyć przed nim? Sorry ale akty, nocowanie w nocy, świadczy samo za siebie . Nie daj przystawiać sobie rogów
dziewczyny ja nie chcę się płaszczyć! właśnie dlatego piszę, bo chcę to zmienić ale nie wiem jak przecież mu nie zabronię spotkań z ex bo jak będzie chciał to zrobić to spotka się po kryjomu

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Faktycznie nie rozegrałaś tego najlepiej robiąc afery na imprezach, przy ludziach i na dodatek pod wpływem alkoholu. Tak się nie załatwia podobnych rzeczy, trzeba było pogadać przede wszystkim z nim - powiedzieć stanowczo co Ci nie odpowiada i czego oczekujesz. Na jego korzyść działa to, że nie ukrywał przed Tobą tego, że się z nią kontaktuje, że ona przychodzi. Ale to nie wystarczy, żeby on był całkiem w porządku.

Osobiście nie wierzę w przyjaźnienie się z byłymi. Za wiele wspólnych wspomnień, sentymentów itp.
To, że u niego nocowała, te zdjęcia na komputerze, przychodzenie do niego w nocy - to gruba przesada, a on nie powinien jej na to pozwalać wiedząc, że jesteś zazdrosna i źle się z tym czujesz. Powiedzmy, że mają dobre kontakty... Ok. Ale to jest jego ex i Ty powinnaś być dla niego ważniejsza. Powinien wziąć pod uwagę jak Ty się czujesz.

Moim zdaniem jego zachowanie budzi podejrzenia i miałaś prawo domagać się wyjaśnień odnośnie tego, co jest między nimi. Masz też prawo do proszenia go, żeby wyznaczył granice. Ciekawe jak on by się czuł gdybyś Ty miała jakieś rozbierane fotki swojego exa, gdyby on u Ciebie nocował?

Przemyśl sobie teraz wszystko, skoro on twierdzi, że mu zależy. Porozmawiajcie za jakiś czas, za parę dni, jak wszystko się uspokoi. I spróbuj zrobić tak, żeby zrozumiał.
Dzięki lexie! wiem, że źle to rozegrałam, ale wiem też że on nie jest bez winy ja też właśnie nie wierzę w przyjaźń z exami tylko wkurza mnie to, że on nie widzi problemu!
też myślę, że muszę z nim na spokojnie pogadać! tylko czy ja mogę zabronić mu tych spotkań?? mam mu kazać wybierać?

Cytat:
Napisane przez malenka294 Pokaż wiadomość
Nigdy w życiu bym nie zaakceptowała takiej sytuacji,on zachowuje sie barzdo źle a zwala winę na ciebie,nie ma tu ani troche twojej winy,ja to już bym dawno rozszarpała tą dziewczynę bo znając siebie to bym nie wytrzymała nerwowo.Nie wierzę w przyjaźń między ex,
no ja właśnie też nie wytrzymałam nerwowo, ale do dzisiaj tego żałuję jak sobie tylko pomyślę o tym, że ona u niego spała aż normalnie siedzę tu płaczę jak jakaś głupia

Cytat:
Napisane przez kamyczek89 Pokaż wiadomość
mieszkanie na jednej ulicy można zrozumieć, może pomogła mu znaleźć...

z tym noclegiem też na upartego można jeszcze zrozumieć... że chciał jej pomóc, ale pomoc w takich przypadkach to ma swoje granice

Twój chłopak to nie Caritas, żeby ex ciągle pomagać...

ale takie fotki ?! to już przegięcie. wiem coś o nachalnych dziewczynach, zbyt dobrze...Ty jesteś jego dziewczyną i Ty powinnaś liczyć się najbardziej.

wyautuj faceta jeśli się ma dalej tak zachowywać. wiem, że niektórym to ciężko przychodzi domyślanie się, że takie i owe sytuacje mogą się nam nie podobać.

powiedz mu, że wiesz o tych aktach i jak się przez to poczułaś...
no właśnie chciałam powiedzieć, że wiem o tych fotkach, ale nie wiem jak on zareaguje na to, że przeglądałam jego komputer boję się, że się wściekanie i jeszcze bardziej wszystko zepsuję!!

Cytat:
Napisane przez dzieffcynka002 Pokaż wiadomość
nie ma co facet po prostu chyba nie umie zapomnieć o przeszłości
myślę że daj sobie spokój na jakiś czas napisz mu smsa że jeżeli zmieni swoje nastawienie zrozumie że to ty masz być w życiu najważniejsza a nie jakaś inna to żeby się odezwał
jak mu będzie zależało jak Cię kochał naprawdę odezwie się w tedy porozmawiajcie ustalicie reguły powiedz mu że nie chcesz takich sytuacji i że naprawdę jest ci super przykro jeżeli się nie odezwie sam zostaw to w spokoju zapomnij [wiem łatwo powiedzieć] ale po co masz być w takim toksycznym związku związek są to dwie osoby nie ma miejsca na trzecią.
Tak bardzo bym chciała wyłączyć uczucia i działać tylko rozumiem to mój pierwszy poważny chłopak z nim pierwszy raz się kochałam, wiem że to dziecinnie brzmi! Całą noc dzisiaj przepłakałam
Tak bym chciała się pozbyć tej jędzy!!

Edytowane przez pona
Czas edycji: 2008-03-05 o 16:43 Powód: literówki
Stary 2008-03-05, 16:46   #16
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:

Przejrzyj na oczy

No niestety, zgadzam się. Ja nie dałabym się więcej. Kiedyś też w moim związku była ta trzecia. Do tej pory nie odcięłam się od przeszłości. Prosiłam żeby wybierał i wybrał. Nawet szybko, bez zastanawiania. To dla mnie był jakiś dowód miłości. Trzymaj się
Stary 2008-03-05, 17:16   #17
szien
Wtajemniczenie

no dobra... ja też otrzymuję kontakt ze swoim exem, z którym byłam prawie 6 lat. Jestem teraz w związku, bardzo kocham obecnego Tż'a i z nim wiążę przyszłość.
Mój kontakt z exem ogranicza się tylko do rozmów na skypie, czasami do sms'a jeżeli to coś pilnego. Nie widziałam się z nim od prawie roku, od chwili gdy stwierdziłam, że kocham obecnego Tż'a i byłoby to nie fair gdybym chodziła na kawę z byłym, nie mówiąc już o nocowaniu (co świadczy dla mnie tylko o jednym).
Ja nie wiem czy jest sens w naprawianiu całej tej Twojej sytuacji, uważam, że należą Ci się wyjaśnienia, ale ja bym nie chciała być z facetem, który trzyma nagie zdjęcia swojej byłej na kompie. Przykra sytuacja. Naprawdęwspółczuję.

I'm so glamorous, I piss glitter!

szien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 17:18   #18
dzieffcynka002
Raczkowanie

""Tak bardzo bym chciała wyłączyć uczucia i działać tylko rozumiem to mój pierwszy poważny chłopak z nim pierwszy raz się kochałam, wiem że to dziecinnie brzmi! Całą noc dzisiaj przepłakałam
Tak bym chciała się pozbyć tej jędzy!![/quote]""

Rozumiem Cię bardzo dobrze czemu dziecinnie skarbie po prostu dałaś mu dużo serduszka całą siebie a chłopak jest zwykłym palantem który nie umie uszanować twojej miłości i obawy o was związek
myślę że to nie jest wina tej :"jędzy" tylko kolesia bo jak koleś by Cię kochał i nie chciał Ci sprawiać przykrości to albo powiedział by Ci w prost że woli tamtą dziewczynę albo skończył z nią znajomość na takim poziomie
Trzymaj się wszystko się ułoży tylko musisz zacisnąć zęby i przebrnąć przez tą sytuacje
a może nie warto jest być z kimś kto nie umie uszanować twojej troski o związek twojej miłości zaangażowania może to nie jest facet dla ciebie i czy nie lepiej dać sobie na spokój na pewno ktoś inny się zjawi za jakiś czas czy lepiej trwać w związku który przynosi nam więcej szkody niż takiej prawdziwej miłości dwóch ludzi
Jeżeli będziesz chciała pogadać pisz na wiadomości prywatne podam mój numer gg np.
Stary 2008-03-05, 17:28   #19
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzieffcynka002 Pokaż wiadomość
myślę że to nie jest wina tej :"jędzy" tylko kolesia bo jak koleś by Cię kochał i nie chciał Ci sprawiać przykrości to albo powiedział by Ci w prost że woli tamtą dziewczynę albo skończył z nią znajomość na takim poziomie

święte słowa, to on wyznacza granice znajomości ze swoją ex.
Chyba chłopak nie potrafi zdecydować...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 17:34   #20
dzieffcynka002
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szien Pokaż wiadomość
święte słowa, to on wyznacza granice znajomości ze swoją ex.
Chyba chłopak nie potrafi zdecydować...

bo tak to jest z tymi facetami
mówią " a co ja mogę zrobić ona się przyczepiła ja do niej nic nie czuje tylko Ciebie kocham" bla bla bla
teraz mam inne spojrzenie na te sprawy damsko męskie bo mam ogromny nie smak po ostatnim związku
mówie wam dziewczyny nie ma co trwać w takich toksycznych związkach jak już skończymy na dobre przejdzie ten smutek po stracie osoby naprawdę człowiek czuje sie o wiele lepiej
Stary 2008-03-05, 17:46   #21
pona
Raczkowanie

dokładnie tak mówił, że ona przyczepiła się do niego, że to nic nie znaczy, że mam mu ufać!

Jeszcze przypomniał mi się taki tekst, (to było jak ją pierwszy raz poznałam...) powiedziała to do mojego chłopaka: "mam dzisiaj na sobie te majteczki, które mi kiedyś kupiłeś! Wiesz, te moje ulubione"
Już nie pamiętam jak On wtedy zareagował, ale mi bardzo głupio się zrobiło, jej facet też miał wtedy dziwną minę.
Ogólnie od kiedy pamiętam, starała się podkreślić, że ona lepiej zna mojego chłopaka, że mają dużo wspólnego.

Boje się postawić sprawę na ostrzu noża! boję się że nie wybierze mnie
Stary 2008-03-05, 17:51   #22
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie tak mówił, że ona przyczepiła się do niego, że to nic nie znaczy, że mam mu ufać!

Jeszcze przypomniał mi się taki tekst, (to było jak ją pierwszy raz poznałam...) powiedziała to do mojego chłopaka: "mam dzisiaj na sobie te majteczki, które mi kiedyś kupiłeś! Wiesz, te moje ulubione"
Już nie pamiętam jak On wtedy zareagował, ale mi bardzo głupio się zrobiło, jej facet też miał wtedy dziwną minę.
Ogólnie od kiedy pamiętam, starała się podkreślić, że ona lepiej zna mojego chłopaka, że mają dużo wspólnego.

a lepiej Ci będzie ze świadomością, że on obkręca ją na boku?

Stary 2008-03-05, 18:00   #23
olbka
Zadomowienie

Cytat:

uslyszawszy cos takiego wstalabym i wyszla. A TZ powinien wtedy isc za mna. Tak sobie wyobrazam reakcje moja na takie haslo jakiejs pindy...

Kasia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 18:04   #24
dzieffcynka002
Raczkowanie

lepsza najgorsza prawda niż kłamstwo
chcesz być tą drugą??
wogle nie wiem czy to ma jakiś sens z nim dłużej coś planować
widać że facet jest jakiś za przeproszeniem *******niętym gamoniem że nie umie zrozumieć że ty chcesz od niego 100% uwagi
wiesz skarbie jeżeli go kochasz pozwól mu odejść może zatęskni zrozumie a może ułoży sobie inaczej życie bo w tym związku widzę że i ty się męczysz i ten facet też.
jesteś na pewno wartościową i uczuciową dziewczyną która zasługuje na kogoś kto doceni te piękne zalety
Stary 2008-03-05, 18:07   #25
dzieffcynka002
Raczkowanie

"uslyszawszy cos takiego wstalabym i wyszla. A TZ powinien wtedy isc za mna. Tak sobie wyobrazam reakcje moja na takie haslo jakiejs pindy..."

dokładnie powinna być taka reakcja
Stary 2008-03-05, 18:21   #26
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294

Pona nie obwiniaj się,ja uważam,że twoja reakcje jest i tak delikatna,ja bym tą suke chyba zabiła gdybym była na twoim miejscu.Mi się wydaje jak pokażesz,że masz swój charakter,albo ona albo ty,nie możesz tolerować takiej sytuacji,będziesz sie tylko męczyć.Może jeśli on poczuje,że może cie stracić to zda sobie sprawę z powagi sytuacji

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 18:37   #27
Cześka
BAN stały

Ja na Twoim miejscu bym ta panienkę mocno poturbowała, a nie tylko obgadała na imprezie

ale do rzeczy...

Przyjaźń między kobieta a mężczyzną nie isnieje, na pewno nie o takiej sile i zażyłości. Nocowanie u niego? Przychodzenie o 1 w nocy, sprawdzić jak on się czuje? Jej wpół nagie zdjęcia na jego komputerze? O nie Kochana...
Chłopak albo nie rozgranicza przyjaźni i miłości, albo Cię zdradza. Taka zażyłość jest nienormalna, jeżeli ma się innego partnera. Czeka Cię baardzo poważna rozmowa, najlepiej i z nim i z nią.

Trzymaj się Kobieto, nie załamuj się. Tupnij nogą i to mocno. Pamiętaj, to on zachowuje się jak świnia i Cię po prostu nie szanuje. A to, ze informuje Cię szanownie o tym, ze ta panienka będzie u niego nocować to jest po prostu zdrada w białych rękawiczkach. To, ze wiesz o ich nocowaniu sprawia, że on czuje przyzwolenie na zdradę.

Oczywiźcie mogę się mylić, ale pomyśl na zdrowy chłopski rozum...
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 19:05   #28
201803290936
Konto usunięte

Cytat:

I co z tego, że Cię na chwilę wybierze? Za jakiś czas pojawi się jakaś następna panienka na horyzoncie, albo znowu jego ex (a może wcale nie ex, bo z jego zachowania wynika, że to Ty bardziej jesteś tą trzecią w tym związku). Po co Ci taki facet? Do krótkich chwil udawanego szczęścia? Do robienia z siebie zazdrosnej furiatki na imprezach? Chcesz być jedną z tych dziewcząt, które muszą facetowi przez całe życie sprawdzać e-maile, komórkę, alibi? To nie jest miłość, ani tym bardziej szacunek, czy szczerość w związku. To jedynie przywiązanie do pierwszego poważnego faceta. Wyciągnij z tego związku wnioski na lepszą przyszłość i olej go. Bo będzie jeszcze gorzej. Niektórzy faceci nie mają w słowniku takiego słowa jak "wierność", czy "lojalność". On do nich należy. A Ciebie chyba traktuje jako odskocznię od związku ze swoją ex. Bo dla mnie to co opisujesz, co jest między nimi, to jest związek.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 19:07   #29
dzieffcynka002
Raczkowanie

Dokładnie

Nie daj sobą pomiatać słońce

Odpuść sobie nie na jednym facecie świat się kończy
rozumiem że to twoja pierwsza miłość
ale pierwsza nie oznacza do końca życia
na świecie jest tysiące facetów co czekają żeby zaopiekować się taką istotą jak ty
nie warto mieć ciągle zasłoniętych oczów przez tego drania i patrzeć na niego znosić jego patologiczne zachowania lepiej pomyśl o sobie o swoim szczęściu
wiem że pewnie teraz myślisz że twoje szczęście było by przy nim jak by nie było tamtej
ale co z tego jak nie będzie tej eks może pojawi się inna i też będzie u niego nocowała??
to jest przecież komedia
może facet lubi tak mieć dwie dla urozmaicenia
ale ty się nie wdawaj w takie gierki postaw na swoim na swoich zasadach i nie cierp bo aż mi przykro się robi że ktoś cierpi przez osobę która ma takie beznadziejne podejście do sprawy
odjedz z honorem powiedz że nie chcesz dłużej tkwić jako ta druga dodatek do eks
będzie ciężko ale lepsze to niż kłamstwo
a jak już zatęsknisz za nim pomyśl jakie krzywdy Ci wyrządzał
zobaczysz za parę miesięcy jak o tym pomyślisz sama sobie będziesz się dziwić że tyle z nim wytrzymałaś w takiej sytuacji
Stary 2008-03-05, 19:20   #30
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
No tak to najlepiej...

Cytat:
Ja bym jej dała w twarz.

Cytat:
Przynajmniej przekonasz się, że jest świnią i draniem. Skoro masz wątpliwości, że wybierze tamtą, to już chyba w ogóle nie ma o czym gadać...

I - tak jak pisały dziewczyny - to nocowanie, nagie zdjęcia - no wybacz... I co to przepraszam za tłumaczenie, że pokłóciła się ze swoim facetem?! A on to kim jest, że po tym ma ją przytulić i przygarnąć do siebie?

Uciekaj jak najszybciej, bo facet ani trochę Cię nie szanuje i wątpię, by Cię w ogóle kochał... I Twój TŻ i ona są siebie warci. Współczuję Tobie i facetowi tej dziewczyny... Zrozum, że on nie jest Ciebie wart. Bawi się tylko Tobą. Nawet ultimatum nie ma sensu. Bo będzie się z nią spotykał potajemnie. Po co cały czas masz się stresować i chodzić smutna? Zakończ to jak najszybciej!
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości