|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czy mogę złożyć reklamację?
Witam, zakładam nowy wątek, bo nie znalazłam innego podobnego.
Mam pewien problem i chciałam prosić o radę. Wczoraj przywieziono mi kanapę, którą zamówiłam. Zapłaciłam za nią i zabraliśmy się z mężem do składania, po czym okazało się, że kanapa nie wygląda tak jak byśmy tego oczekiwali. Problem polega na tym, że wykonana jest z materiału, który gdy patrzymy na niego z jednej strony ma piękny czekoladowy kolor i widać jego fakturę (coś jakby prążki) a gdy patrzy się z drugiej strony - jest jaśniejszy i wygląda jak 'wyślizgany'. Nie jest to kwestia światła ani zaczesania włosa. Materiał po prostu z obu stron wygląda różnie. No i na wszystkich pionowych powierzchniach jest położony tak, że widać tą ładniejszą ciemniejszą stronę a na powierzchniach poziomych tą jaśniejszą. Kanapa wygląda przez to po prostu gorzej. Siedzenie różni się od reszty. Nie jest to może jakieś rażące, ale mi to przeszkadza. Dodam, że kanapa jest zbudowana tak, że te poziome powierzchnie są zszyte z pionowymi, tak więc położenie materiału mogło być dopasowane. Zastanawiam się czy mam prawo coś takiego reklamować. Nie jest to w końcu żadna wada, raczej kwestia estetyczna. Możliwe, że ktoś inny by tego nie zauważył. Mi też zajęło sporo czasu zanim się zorientowałam co mi się w niej nie podoba. Czy ktoś z Was miał może tego typu problem, że otrzymany produkt nie spełniał jego oczekiwań mimo że nie miał żadnej wady? Bardzo proszę o rady, bo od wczoraj walczę ze sobą, żeby tam nie zadzwonić. Jestem naprawdę zła bo cieszyłam się z tej kanapy jak dziecko a teraz mi się nie podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.