![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
L'oreal Professionnel, Matrix, Guerlain, DKNY, CK Eternity, Sephora, Clarins, inne
nieaktualne.
Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2008-07-06 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: L'oreal Professionnel, Matrix, Guerlain, DKNY, CK Eternity, Sephora, Clarins, i
zdjęcia
Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2008-03-27 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: L'oreal Professionnel, Matrix, Guerlain, DKNY, CK Eternity, Sephora, Clarins, i
zdjęcia
Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2008-03-29 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj
pędzla do różu pragnę , może cos znajdziesz w zamian?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
może u mnie znajdziesz coś za któryś z kosmetyków do włosów matrix?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za pędzel sephora?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...11#post7022011
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
czy znajdziesz cos u mnie xza:
1. DKNY Be Delicious - EDP 30 ml. Praktycznie całe. Ubytek to parę psików 12. Sephora – pędzel do różu. Nowy. Nigdy nieużywany.
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie w zamian za:
13. Sephora – pędzel do różu. Nowy. i jesli blyszczyk bourjois ze zdjecia rowniez jest na wymiane,to takze jestem bardzo zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Ojej, masz tyle rzeczy, których szukam!!!:
3. L'oreal Lash Architect - Carbon Glos. Nowa wersja Lash Architect - długotrwały efekt sztucznych rzęs. Tusz o wyjątkowej trwałości w kolorze "lśniącej czerni". Nowy, parę dni temu kupiony w perfumerii Sephora. Użyłam go 4 razy. Pojemność 7ml 4. Bourjois - podkład 10 Hours Sleep Effect - efekt dziesięciogodzinnego snu. Odcień 74. Opakowanie nie jest przeźroczyste. Moim zdaniem zostało ok. 3/4. Pojemność 30 ml 12. Guerlain - podkład Fleur de Teint. Nawilżający, delikatny. Odcień 240 Rose Naturel. Ładny beż. Z 30 ml został 1 cm. Opakowanie z pompką. Zobacz na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Be delicious. Mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193302
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za maske lub odzywke matrix?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
witaj, oddam wiele za
![]() 7. Clarins - cienie do oczu. Opakowanie tester. Zużycie widać na zdjęciu. Bardzo ładnie opalizujące odcienie. 10. L'oreal Professionnel - Hydra Repair. Nawilżający spray do włosów. Bardzo lekki i delikatny. Zostało tyle, ile na zdjęciu. Pojemność 150 ml 16. Matrix color.smart – odżywka do włosów farbowanych. Wzmacnia i chroni włosy w 4 etapach, wypełniając je promiennym blaskiem. Dzięki inteligentnej ochronie koloru wszystkie odcienie lśnią i mienią się żywymi barwami. Praktycznie nowa – 3 razy nałożyłam na włosy. Pojemność 250 ml. Data ważności 05.2010. Polska etykieta. 17. Matrix color.smart – maska do włosów farbowanych, osłabionych:potrójnie skoncentrowany system nawilżający, zmiękcza i intensywnie wygładza łuskę włosa, odżywia. Praktycznie nowa – 3 razy nałożyłam na włosy. Pojemność 500 ml. Data ważności 06.2010. Polska etykieta.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
1. DKNY Be Delicious - EDP 30 ml. Praktycznie całe. Ubytek to parę psików https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
aniser - niestety nic.
gonialola - Emporio Armani Diamonds EDP ok. 1/2 z 30ml. LASIA - Lancome Photogenic ultra naturel beige diaphne, kilka razy użyty. dorota_ - Puder sypki Estee Lauder So Ingenious ocień 01, najaśniejszy, zostało sie 3/4 z 18g. jucha - niestety nic. Mcherub - niestety nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7044475]aniser - niestety nic.
gonialola - Emporio Armani Diamonds EDP ok. 1/2 z 30ml. LASIA - Lancome Photogenic ultra naturel beige diaphne, kilka razy użyty. dorota_ - Puder sypki Estee Lauder So Ingenious ocień 01, najaśniejszy, zostało sie 3/4 z 18g. jucha - niestety nic. Mcherub - niestety nic.[/quote] Przykro mi ale tego pudru nie wymienie za odzywke, a moze podoba Ci sie jeszcze cos innego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7017616]Witam,
13. Sephora – pędzel do różu. Nowy. 17. Matrix color.smart – maska do włosów farbowanych, osłabionych:potrójnie skoncentrowany system nawilżający, zmiękcza i intensywnie wygładza łuskę włosa, odżywia. Praktycznie nowa – 3 razy nałożyłam na włosy. Pojemność 500 ml. Data ważności 06.2010. Polska etykieta.[/QUOTE] może coś u mnie ? tylko mam pytanie, czy istnieje możliwość odłożenia ok. 100 ml maski, bo tyle by mi wystarczyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduży, może brakuje jakichś 20% paskowy róż Dior Bronze Sunshine Blush w odcieniu Sunset Fiesta - kartonik, saszetka, pędzelek, wszystko w komplecie, użyty może 3 razy, ubytek niezauważalny, waga 8 g, więcej można poczytać na KWC Terracotta Guerlain wersja mozaikowa dla blondynek, użyty 4 razy, kartonik w komplecie, jednak drugie opakowanie to dla mnie za dużo, oddam najchętniej za inny bronzer, którego jeszcze nie miałam pudrowy kompakt Guerlain Parure w odcieniu 02 Beige Exquis - jasny neutralny beż, kartonik, złota puderniczka, gąbka używana, więc albo do prania - albo wyrzucenia, nowa właścicielka zdecyduje używany, ubytek jakieś 5-10% pędzle Sephora XXL |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7044475]aniser - niestety nic.
gonialola - Emporio Armani Diamonds EDP ok. 1/2 z 30ml. LASIA - Lancome Photogenic ultra naturel beige diaphne, kilka razy użyty. dorota_ - Puder sypki Estee Lauder So Ingenious ocień 01, najaśniejszy, zostało sie 3/4 z 18g. jucha - niestety nic. Mcherub - niestety nic.[/quote] Tak,wiecm,że perfumy u mnie Cię zainteresowały,bo przecież pierwsza do mnie napisałaś. Ale którą z rzeczy wskazanych przeze mnie chciałabys wymienić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
u mnie za
12. Guerlain - podkład Fleur de Teint. Nawilżający, delikatny. Odcień 240 Rose Naturel. Ładny beż. Z 30 ml został 1 cm. Opakowanie z pompką. Zobacz na zdjęciu. 16. Matrix color.smart – odżywka do włosów farbowanych. Wzmacnia i chroni włosy w 4 etapach, wypełniając je promiennym blaskiem. Dzięki inteligentnej ochronie koloru wszystkie odcienie lśnią i mienią się żywymi barwami. Praktycznie nowa – 3 razy nałożyłam na włosy. Pojemność 250 ml. Data ważności 05.2010. Polska etykieta. cmok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Z tego co widzę, Guerlain jest dość jasny, a jak byś oceniła odcień podkładu bourjois? Albo swoją cerę , jeśli był odpowiedni dla Ciebie, jakiej karnacji jesteś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.