|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co mam w sobie zmienic? Prosze o rade:)
Witam!
Chcialam zapytac co moglabym w sobie zmienic (wlosy, fryzura itd). Od 7 lat robie ten sam makijaz oraz mam taka sama fryzurke, chcialabym jakiejs odmiany. I wszyscy twierdza ze wygladam mlodo a mam juz 26 lat. Czy moja fryzura nie powoduje czasem ze nie wygladam na swój wiek?. Bardzo prosze o rade. 1. opalam sie w miare szybko na brąz zlocisty 2. kolor oczu - ciemny braz 3. piegow nie mam 4. kolor cery- nie potrafie okreslic zabardzo 5. naturalny kolor wlosow -jasny braz 6. kolor ust -dosc jasny 7. jesli chodzi o kolory to najwole czarny, bialy, czerwony, brazowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Co mam w sobie zmienic? Prosze o rade:)
Sliczna dziewczyna z Ciebie tylko ta fryzura Cie przytlacza.Proponowalabym wloski rozjasnic i pomyslec nad fryzurka w stylu bob lekka wycieniowana,nabiora wtedy lekkosci
![]() Co do makijazu podoba mi sie Twoj co masz na 1 zdjeciu ale niemalowalabym dolnych kresek.Co do cieni mysle ze beda pasowac ciemne brazy z odrobinkami zlota,ciemno zielone,granatowe,rozowe, niebieskie ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Uzywaj szampony przeznaczone do wlosow cienkich,zeby nadawaly puszystosc,podobno sa dobe szampony te dla dzieciJesli masz cienkie wlosy to zamiast rozjasniacza proponuje farby jasno miodowym zrobic balejaz,wlosy tak bardzo nie ucierpia jak po rozjasniaczu.
Do cienkich wlosow,przewaznie pasuja krotkie wlosy mozesz je lekko wycieniowac,nie powinny wtedy oklepnac,najlepiej po kazdym myciu,modeluj sobie wlosy na okraglej szczotce. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Tak patrze na ciebie i mysle ze nawet pasowalby karmelkowy kolor
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-03 o 00:23 Powód: lit; ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
witaj,zaczne moze od tego ze jestes bardzo ladna dziewczyna i ze nie musisz zadnych zmian robic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
bardzo ładna dziewczyna z ciebie.
![]() generalnie nie widzę tu niczego do zmian. ![]() zrobiłabym coś tylko z włoskami, aby dodać im troszkę więcej życia... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Na mój gust to myślę, że ogólnie bardzo ładna z Ciebie dziewczyna
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o włosy. Kolor masz ładny. Może jedynie wystarczy podciąć włosy, aby je odżywić. A jeżeli już chcesz zrobić sobie jakąs nową fryzurę to pomyśl o czymś w rodzaju - z przodu dłuższe, z tyłu krótsze - coś innego i nowego ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A ja bym na Twoim miejscu:
a) nie przejmowala sie tym, ze wygladasz mlodo i nie probowala sie postarzyc, bo chyba kazda z nas marzy o swiezym, mlodzienczym wygladzie jak najdluzej - ty go masz, ciesz sie! b) zafarbowala wlosy na chlodny brazik zblizony do Twojego naturalnego. Rozjasnianie wlosow tylko je niszczy i oslabia. Faktycznie ciekawie moglabys wygladasz w bobie ![]() jestes przesliczna dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dziekuje wszystkim za rady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
a ja Cie widze w emo fryzurce
![]() był taki watek o takich fryzurach ![]() a a kolor włosków moim zdaniem powinnas mieć ciemny brąz taka a la czekoladka i jesli chcesz to moze jakies pasemka do tego karmelkowe ![]() a wkleisz zdjecia po zmianie?;> pozdrawiam ![]() ps.Jesteś śliczna ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Wkleje zdjęcie jak brat aparacik odda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Witam was dziewczyny
![]() Przepraszam że tak długo ale nie mialam mozliwosci zrobienia zdjęc wczesniej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
hmm... moim zdaniem lepiej by było, gdyby skręt loków zaczynał się trochę wyżej i był przy tym mocniejszy, wyraźniejszy, a wiec fryzurka byłaby automatycznie krótsza - i w takich wg mnie byłoby Ci dobrze
![]() z tego, co się doczytałam, to cienkie włoski masz, wiec pewnie trudno Ci jest zwiększyć ich objętość - w takiej sytuacji, to radzę kombinować właśnie z piankami, papilotami, dobrą suszarką i z lekkim lakierem dla utrwalenia ![]() kolorek ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Witaj.Ja na twoim miejscu farbnęłabym włoski na brąz,wydobedzie kolor tęczówek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.