![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kochane Grubcie!!!
Jestem GRUBA!!
W końcu sie przyznałam, troche to bolało ![]() Właściwie odchudzanie zaczełam 2 miesiące temu, wybrałam sie do Centrum Leczenia Otyłości, dostałam dietę, tabletki i zioła. Wszystko szło ok przez 2 tygodnie, do póki nie wpadłam w dół oczywiście na tle sadełka i zajadłam smutek słodyczami ![]() postanowiłam ze moim miernikiem bedą jeansy zprzed ciązy, narazie sie nie dopinają ![]() Od jutra zaczynam brać Zelixe i wierze w nią az do bólu!!! Tak więc kto chce sie przyłączyć to bardzo gorąco zapraszam !!! Musze coś zrobić sie syn bedzie matki wstydził w piaskownicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kochane Grubcie!!!
Milenko! Ja się podczepiam XD. Ważę 65 kg przy wzroście 168. Wymarzona waga: 59 kg. Zaczęłam już pięć dni temu. Codziennie biegam po parę minut, truchcikiem i staram się ograniczać z kolacją (dotąd nie dało się mnie odciągnąć od lodówki po 20:00). Nie stawiam sobie póki co jakichś nierealistycznych celów. Małymi kroczkami do sukcesu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Milena3 życzę powodzenia, ale zamiast wierzyć z Zelixe, przede wszystkim UWIERZ W SIEBIE!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ciesze sie że jest ktoś ze mną. Chizuru, powinnaś jesc kolację jakąś malutką w godzinach 18-20 bo jezeli nie zjesz to organizm zaczyna magazynowac z myslą ze bedzie głodówka a tak jak cos zjesz to strawi to co zjadłas i zapas z tłuszczyku np. z bioder
![]() ![]() Izumi, ogromne dzieki za wsparcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Milena3 ...Kochana tylko nie mysl ze twoje dziecko sie bedzie ciebie wstydziło.Powiem tak, moja mamuska tez nie jest zbyt chudziutka, i nigdy jeszcze nigdy sie jej nie wstydziłam
![]() Pozdrawiam Wizażanki:d
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Nie no nie wierze żeby dzieci się mogły swojej mamy wstydzić
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Macie racje dziecko to moze nie wstydzi sie, ale mąż napewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Milena3 co Ty mówisz moja droga?! Jak to TWOJ FACET może się Ciebie wstydzić?! Kochanego ciałka nigdy za wiele. Wystarczy, że zmienisz swoje nastawienie do swojego ciała, a zobaczysz - mąż zaraz inaczej na Ciebie spojrzy. Najlepszy patent
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Niestety mój mąż tego nie rozumie,myslał ze po urodzeniu bede chudsza niz przed ciążą. Wile razy mówiłam ze mnie boli jego podejscie do mnie a właściwie jego brak....
Ale nie ważne,jeszcze pożałuje jak zobaczy ze sie faceci za mna na ulicy oglądają ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Milenko nie martw sie, zaden facet nie rozumie potrzeb kobiet. Taki juz jest ich gatunek. pozdrawiam
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oj Milena nie ma się czym przejmować pewnie w jakimś sensie Twoj facet boji się tego, że schudniesz. Wzrok innych facetów zawierzonych na ciele jego kobiety? OOOJ ^^ Pokaż mu!
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
polecam aerobiczną szóstkę weidera na brzuszek...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
słyszałam o tych cwiczeniach,próbowałam ale brakło mi sił,to naprawde daje rezultaty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
A owszem daje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
O tak. A6W to jest cudowny wynalazek.
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
A6W faktycznie dają kopa ALE, jeżeli Milena nie ma sił na te ćwiczenia jeszcze to może zamiast próbować i nie daj boże się zniechęcić, to może lepiej zacząć od spokojniejszych ćwiczeń na brzuch?? Tak żeby wzmocnić mięśnie i przygotować je do A6W. Jak myślicie?
Tutaj są dość fajne ćwiczenia - http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY - trwają 8 min, więc to niewiele, za to ćwiczenia naprawdę pomagają wzmocnić mięśnie, a przy okazji, kiedy ktoś robi je z nami, to jest przyjemniej i widać czy się je poprawnie wykonuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kurcze mam głupia wage!!! Za kazdym razem jak stane to pokazuje inaczej. Zaczne robic te brzuszki,jutro, na zelixie mam siłe wiec dam rade!!!Skoro daja takie efekty...chciałabym sie pozbyc 7kg i 5cm do 5 maja,moze sie da.Mąż pochwalił starania bo podobno cos widać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Milena .... 7 kg do 5 maja powiadasz ... nie wiem w jakim tempie teraz chudniesz i co robisz by obniżyć wagę, ale cóż 7kg w ok. 4 tyg, pewnie się da, ale zastanawiam się czy to nie za wiele, nie zbyt szybko. Pamiętaj że jeżeli przesadzić, to zamiast tracić tłuszcz pozbędziesz się wody i tkanki mięśniowej, a przez to będzie jo-jo. Jeśli tak się stanie, to czy później znowu znajdziesz siłę by ponownie zacząć walkę z kg? Rób jak uważasz, ale zastanów się czy "wyścig" to dobry pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a dla Was Dziewczyny powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
koKOro popieram
![]() ![]() ![]() Ja właśnie gdy zaczynałam chciałam wszystko szybko, stosowałam całą masę "diet cud" lub innych kosmicznych pomysłów... i tak minęło na odchudzaniu ok 5lat. BEZ ŻADNYCH EFEKTÓW, lub z efektami chwilowymi + zupełna załamka fizyczna. Później jak przejrzałam na oczy to swoją wymarzoną wagę uzyskałam w ok. pół roku ..... myślę, ze dalszego komentarza to nie wymaga ![]() Ważne też żaby sobie uświadomić, że z dnia na dzień nie da się utyć kilo w tłuszczu, żeby przytyć trzeba czasu i złej diety! Więc dlaczego schudnięcie miałoby być proste i błyskawiczne? Pracowało się na to żeby przytyć, teraz trzeba zapracować żeby schudnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Nic nie chudne!!!!!!!!!
Jestem załamana!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Milenko za zadne skarby sie nie poddawaj, moze twoj organizm inz\aczje obbiera diete i dlatego wydaje ci sie ze nie chudniesz...Jeszcze raz nie poddawaj sie! 3mam za ciebie kciuki
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Depresji ciąg dalszy........po 11 dniach ubyło mi aż......1kg
załamka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
moze napisz, jak wygląda Twoje żywienie podczas diety. Może popełniasz jakieś błędy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Milena3, prawie każdemu zdarzają się przestoje, nieraz szybciej, nieraz później, i ich długość trwania też jest różna. Może faktycznie gdzieś popełniasz nieświadomie jakiś błąd? Zastanów się i napisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hej!
Dziekuje za słowa wsparcia ![]() ![]() Co do mojej diety to wracam na nią ![]() ![]() Zaczełam ćwiczyć tą 6 na brzuch,jejku tylko żebym wytrwała bo mi sie wszystko szybko nudzi a to aż 42 dni!! Myślicie ze takie krzątanie sie po domu jak sprzatanie ,prasowanie pranie i dzwiganie 9kg po domu i schodach to też jest wysiłek i spalanie kalorii? Mysle ze wszystko byłoby dobrze gdyby nie ta depresja i to ze naczytałam sie jak inne dziewczyny na zeli chudną w oczach,a ja nie. Ale bedzie dobrze i tego sie trzymam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
no pewnie, że te wszystkie domowe czynności przyczyniają się do spalania kalorii
![]() Ja też zaczełam a6w, nie jest lekko, ale trzeba się starać nie rozmyślać tylko robić swoje, wykonywać założenia. Co do Twojej diety to jednak bym Cię prosiła żebyś ją opisała. Bo to troche mało wiadomości. Jeśli wolisz to wyślij na PW i pamiętaj, że podjadanie najbardziej gubi i psuje efekty.Nie obawiaj się napisać, dobrze jest się upewnić ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Milena3, ja jednak radziłabym nie przesadzać z tymi węglowodanami za bardzo ;] Jeśli już to zdrowe węgle, a zamiast tego więcej białka. Na kolacje powinnaś zjadać najmniej węglowodanów. Poza tym nie przejmuj się, że koleżanki nie mają dzieci, nie wiem w jakim Twoje dzieciątko jest wieku, ale w dzieciach jest tyle energii, że nie jest tak trudno przy nich schudnąć. Przecież właśnie z synkiem możesz chodzić na spacery. Możecie np. iść do parku, zrobić sobie poranne ćwiczenia na trawace dla zdrowia, albo puszczać razem latawce, bawić się w ściganego albo inne fajne gry. Na pewno obiegasz się i namęczysz co niemiara
![]() ![]() A z tą Zelixą to Ci mówiłam już że nie ma co wierzyć w "cudowne tabletki". Trzeba uwierzyć w siebie! Tabletki nie rozwiążą wszystkich problemów, a znacznej części osób w ogóle nie pomogą! Wierząc w te tabletki z taką zapalczywością, przy braku ich efektów tylko zniechęcisz się do wszystkiego! Masz wierzyć w siebie! Postawić na ruch i zdrowe zasady odżywiania! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.