|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Desnuda Ungaro i Angel na wymianę...
Posiadam dwa zapaszki,które chętnie wymienię.
1)Desnuda Emanuel Ungaro -nieaktualne pierwotnie 75ml pozostało ok 60ml,oczywiście orginał,posiadam do niej pudełko. 2)Angel Thierry Mugler kolekcjonerska miniatura 5ml,pełna! gwiazdka w plastikowej gablotce. 100% orginalne! czekam na propozycje. Mam jeszcze nowe kosmetyki do włosów: 1)Kerastase specifique fluide purifiante.Nowe serum 100ml,na problemy z łupieżem. 2)Varite salon Fibre gel-żel włóknisty.Nowy 150g. 3)Joanna Milti Effect-3 saszetki koloryzujace w kolorach: -07 głęboki burgund -08 soczysta oberzyna -12 granatowa czerń Edytowane przez whatever0 Czas edycji: 2008-05-19 o 07:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Desnuda Ungaro i Angel na wymianę...
coś za angela?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ?
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
no wiesz, to chyba nie bylaby spawiedliwa wymiana, 20ml za 5ml ???? MOże jednak spodoba Ci sie coś innego, bo gucci chcialabym wymienić za perfumy o podobnej pojemności
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Niestety nic nie znalazłam-przekalkulowałam to sobie,że miniatura kolekcjonerska Angel ceni się na 50zł, a 30ml rush mozna mieć już od 90zł(więc 20ml ok 60zł).Trudno,dzięki za propozycje;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
dobra jesteś w kalkulacjach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Zestaw do włosów Nowe! Kerastase!
nowe kosmetyki do włosów:
1)Kerastase specifique fluide purifiante.Nowe serum 100ml,na problemy z łupieżem. 2)Varite salon Fibre gel-żel włóknisty.Nowy 150g. 3)Joanna Milti Effect-3 saszetki koloryzujace w kolorach: -07 głęboki burgund -08 soczysta oberzyna -12 granatowa czerń Cały zestaw,bez rozdrabniania oddam w zamian za profesjonalne,półprofesjo nalne do pielegnacji włosów. (najchętniej biolage,biosilk,kerastase ) Czekam na propozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.