|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
nowa kategoria w KW: Pasty do zębów
Dodałem dzisiaj po kolejnej namowie kolejnej Wizażanki kategorię Ciało: Higiena ogólna: Pasty do zębów.
Zapraszam do zgłaszania nowych produktów, jak zwykle te super, średnie i te super-buble są mile widziane [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: nowa kategoria w KW: Pasty do zębów
Sorki że ja nie na temat [img]icons/icon7.gif[/img]
Ale właśnie chciałam się zabrać do odrabiania milowych zaległości w KW [img]icons/icon12.gif[/img] (chociaż po nocce dzisiaj jestem - nie wiem, czy coś nie namieszam [img]icons/icon12.gif[/img] ) I widzę, że już ponad 10K recenzji kosmetyków mamy !!!!!!! A Ty tego nie odtrąbiłeś, Złośliwku, żle sie czujesz, czy co [img]icons/icon21.gif[/img] [img]icons/1glaszcze.gif[/img] Ja ze swej strony wysyłam szampitra, tym bardziej że sezon [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
+10.000 recenzji w KW i w ogóle cyferkowo...
Maguś
Mi od tych (lu)cyferków już się w oczkach mieni, bo tutaj 10.000 recenzji w KW, tam 30.000 postów na forum, jeszcze gdzie indziej ponad 30GB pobranych danych z naszego serwera, a ja czekam na podwyżkę i... [img]icons/icon12.gif[/img] Ale masz 100% rację, coś mi się trąbka od trąbienia widać świątecznym jedzonkiem zapchała [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] Mr.Ówek Zet |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.