Pytanie techniczne: Jak usunąć obrazek z profilu? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-13, 10:03   #1
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Pytanie techniczne: Jak usunąć obrazek z profilu?

Chciałabym usunąć obrazek z mojego profilu, to znaczy najlepiej całą wiadomość. Robiłam próbę ( dopiero się uczyłam)wstawiania obrazków we własnym profilu i wkleiłam chyba ( na pewno) za duży. Teraz nie mam możliwości usunąć tego posta wraz z obrazkiem, gdyż nie mam dojścia do okienka, gdzie mogłabym wstawić znaczek do moderacji. Proszę o pomoc.
Z poważaniem. Kijanka
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 22:31   #2
aniolek-tasmanski
Administrator

Dot.: Pytanie techniczne: Jak usunąć obrazek z profilu?

nie bardzo rozumiem
Problem z avatarem czy postem ze zdjeciami?

Usuniecie Avatara:

Panel uzytkownika ( ustawienia) -> Edytuj Avatar -> odznacz opcje "Nie używaj ikonki Avatar"
Za duzego avatarka nie da sie wstawic wcale

Jesli chodzi o post ( widomosc wyslana na forum ze zdjeciami) nie zawsze jest mozliwosc edytowania posta ( widomosci) na niektorych forach.

Napisz dokladniej prosze

aniolek
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 22:43   #3
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
Napisane przez aniolek-tasmanski Pokaż wiadomość
nie bardzo rozumiem

Usuniecie Avatara:

Panel uzytkownika ( ustawienia) -> Edytuj Avatar -> odznacz opcje "Nie używaj ikonki Avatar"

Jesli chodzi o post ( widomosc wyslana na forum ze zdjeciami) nie zawsze jest mozliwosc edytowania posta ( widomosci) na niektorych forach.

Napisz dokladniej prosze

aniolek
mi sie wydaje ze chodzi o wiadomosci w profilu i obrazki tu wklejane:
http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=101783

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 23:02   #4
Kattarina
Zakorzenienie

Kijanko- wiem o co Ci chodzi
Wkleilas sobie w profilu za duzy obrazek i teraz ukryly sie "przyciski": Edytuj i Report, we wszystkich wiadomosciach na tej stronie, a nie tylko w tej Twojej, prawda? Szczerze mowiac ja tez nie mam pojecia, jak przesunac okno tak, by obejmowalo caly obrazek?.
Pomyslalam, ze jesli nikt nie bedzie mogl go usunac , najlepszym rozwiazaniem bedzie szybkie napisanie tylu wiadomosci w Twoim profilu, aby przejsc na nowa strone, a tam juz rozmiary okna powinny powrocic do normy- poniewaz wielki obrazek utonie na poprzedniej stronie

Mam nadzieje, ze nie zamotalam za bardzo
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-14, 12:52   #5
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aniolek-tasmanski Pokaż wiadomość
nie bardzo rozumiem

Usuniecie Avatara:

Napisz dokladniej prosze

aniolek
Aniołku Tasmański vel Pani kapitan milicji obywatelskiej;-)) nie chodziło mi o awatar.

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
mi sie wydaje ze chodzi o wiadomosci w profilu i obrazki tu wklejane:
http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=101783

Marwari dobrze Ci się wydaję. Ćwiczyłam wstawianie obrazków(, bo ja z tych mało rozgarniętych kijanek) i pomyślałam,że lepiej będzie zrobić poligon doświadczalny na własnym podwórku. No i nie myliłam się.

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Kijanko- wiem o co Ci chodzi
Wkleilas sobie w profilu za duzy obrazek i teraz ukryly sie "przyciski": Edytuj i Report, we wszystkich wiadomosciach na tej stronie, a nie tylko w tej Twojej, prawda? Szczerze mowiac ja tez nie mam pojecia, jak przesunac okno tak, by obejmowalo caly obrazek?.
Pomyslalam, ze jesli nikt nie bedzie mogl go usunac , najlepszym rozwiazaniem bedzie szybkie napisanie tylu wiadomosci w Twoim profilu, aby przejsc na nowa strone, a tam juz rozmiary okna powinny powrocic do normy- poniewaz wielki obrazek utonie na poprzedniej stronie

Mam nadzieje, ze nie zamotalam za bardzo

Kattarino, tak dokładnie w tym rzecz. Myślę jednak, że jeśli nie da się z tym na razie nic zrobić, to chyba będę zmuszona jakoś z tym żyć;-)))

Bardzo dziękuję za Wasze odpowiedzi

Chciałam tylko dodać, że bardzo zazdroszczę Pani kapitan avatarka

Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Czas edycji: 2009-02-14 o 12:59
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 19:14   #6
aniolek-tasmanski
Administrator

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;10976379]
Chciałam tylko dodać, że bardzo zazdroszczę Pani kapitan avatarka[/QUOTE]
Tez mi sie spodobal

Kijanka chyba mam mozliwosc usuniecia zlej widomosci w Twoim profilu, napisz dokladniej o ktora chodzi

ps. Moze na PW?
ps2: Chodzi o obrazek rozy?

aniolek

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2009-02-15 o 19:21
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-24, 10:58   #7
gapcio22
Raczkowanie

GG do gapcio22

a ja mam pytanie sorry, ze tutaj ale nie bede nowego zakładać jak usunąć z wątku zdjęcia np nieaktualne w katalogu rękodzięła bo ładniej bedzi gdy zastąpi się innymi skoro z całej strony juz jest brak wszystkiego

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości