|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Pytanie techniczne: Jak usunąć obrazek z profilu?
Chciałabym usunąć obrazek z mojego profilu, to znaczy najlepiej całą wiadomość. Robiłam próbę ( dopiero się uczyłam
![]() ![]() Z poważaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Dot.: Pytanie techniczne: Jak usunąć obrazek z profilu?
nie bardzo rozumiem
![]() Problem z avatarem czy postem ze zdjeciami? Usuniecie Avatara: Panel uzytkownika ( ustawienia) -> Edytuj Avatar -> odznacz opcje "Nie używaj ikonki Avatar" Za duzego avatarka nie da sie wstawic wcale ![]() Jesli chodzi o post ( widomosc wyslana na forum ze zdjeciami) nie zawsze jest mozliwosc edytowania posta ( widomosci) na niektorych forach. Napisz dokladniej prosze ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=101783 ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kijanko- wiem o co Ci chodzi
![]() Wkleilas sobie w profilu za duzy obrazek i teraz ukryly sie "przyciski": Edytuj i Report, we wszystkich wiadomosciach na tej stronie, a nie tylko w tej Twojej, prawda? Szczerze mowiac ja tez nie mam pojecia, jak przesunac okno tak, by obejmowalo caly obrazek? ![]() Pomyslalam, ze jesli nikt nie bedzie mogl go usunac , najlepszym rozwiazaniem bedzie szybkie napisanie tylu wiadomosci w Twoim profilu, aby przejsc na nowa strone, a tam juz rozmiary okna powinny powrocic do normy- poniewaz wielki obrazek utonie na poprzedniej stronie ![]() Mam nadzieje, ze nie zamotalam za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Kattarino, tak dokładnie w tym rzecz. Myślę jednak, że jeśli nie da się z tym na razie nic zrobić, to chyba będę zmuszona jakoś z tym żyć;-))) Bardzo dziękuję za Wasze odpowiedzi ![]() ![]() Chciałam tylko dodać, że bardzo zazdroszczę Pani kapitan avatarka ![]() Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2009-02-14 o 12:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;10976379]
Chciałam tylko dodać, że bardzo zazdroszczę Pani kapitan avatarka ![]() Tez mi sie spodobal ![]() Kijanka chyba mam mozliwosc usuniecia zlej widomosci w Twoim profilu, napisz dokladniej o ktora chodzi ![]() ps. Moze na PW? ps2: Chodzi o obrazek rozy? aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2009-02-15 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie sorry, ze tutaj ale nie bede nowego zakładać
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.