|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Problem..... granatowa czerń
Właściwie nie problem,a moja głupota.... Z natury jestem szatynka, mam dosyć jasną oprawe oczu i granatowe oczy. Pasują mi wszelkie ciepłe odcienie brązu i blond (który kiedyś miałam). Niestety dzisiaj chyba diabeł mnie pokusił i zrobiłam sobie Granatowa czerń Loreal Casting (szampon do 28 myć).......... Jak się domyślacie wyglądam tragicznie. Zdażyłam juz włosy umyć 6 razy, cały czas idzie z nich fioletowo-granatowa woda......... Myślicie, że to szampon się spłukuje? Ale efektu nie widze, są jakie były........
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem..... granatowa czerń
Nie znam sie bardzo, ale raczej nic Ci nie da mycie włosów, nieraz szampony te niby zmywalne mogą wejść głębiej w strukturę włosa niż farba, Ja nigdy nie farbowałam włosów farbą tylko szamponem tez z Loreala i na ciemno mam go rok i nie mogę sie pozbyć...
Niestety brąz Ci ciemnego Granatu nie pokryje ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dzięki LenaaaP.... Heh. czyli chyba nie pozostaje mi nic innego tylko czekać aż trochę kolor zejdzie i dopiero rzucić jakiś brązik... Jaka ja byłam głupia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
znam ból takiej głupoty.
![]() dopoki kolor nie zejdzie kup dobrą CZARNA konturówkę do oczu i kredkę do brwi. papatki;**
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Podobno płyn do naczyń pomaga,Ludwik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Kredkę brązową do brwi już kupiłam,żeby je trochę przyciemnić, konturówkę mam. Jak się troche przyzwyczaiłam to nie jest już tak źle...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
szampon przeciwłupieżowy, np. nizoral pomaga, myj nim codziennie głowę, tylko długo masuj i trzyj włosy, to tarcie pomaga, ale oczywiście bez przesady
![]() mam nadzieję że pomogłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
To, czy ten szampon zostanie i nie zmyje się, zależy od włosów. Na pocieszenie powiem że mnie zmywają się szybko, prawie nie zostawiają śladów.
Płynem do mycia naczyń nie radzę głowy traktować.. Szampon przeciwłupieżowy na pewno, do tego słyszałam o wodzie z aspiryną ![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Dziękuje wszystkim serdecznie za pomoc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.