|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja amatorszczyzna - oceniajcie!
A oto moje wybiórcze prace, jak to widzicie?
![]() Dziękuje za wszystkie Wasze wypowiedzi. miedwie i my 006x.jpg miedwie i my 009x.jpg miedwie i my 049.jpg DSC07889.jpg wroclove 010-1.jpg DSC00696xx.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
bardzo fajne zdjecia
![]() sama lubie robic podobne ( głownie niebo i chmury ![]() nie no serio. udane foty ![]() ostatnia z pomysłem ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja amatorszczyzna - oceniajcie!
Ciekawie, z pomysłem.
Ale to zdjęcie z niebem jest trochę przejaskrawione.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witaj
1. leci w lewo horyzont ![]() 2. zabałaganiony kadr-rozumiem, że tematem zdj. były ptaszki w tle, więc ostrość powinna być ustawiona na nie, bo teraz wyraźniejsze są trawki, a ptaszki są nieostre. 3. to zdj. powinno być wykadrowane, tak żeby ta czarna dolna część była zredukowana do minimum i będzie super. 4. nie poznałam a to orzeszek-niezbyt udana kompozycja, lepiej by było zrobić zdj. bliżej i je wyostrzyć nieco, gdyż ostrości brak. 5 - takie zdj. mi się nie podobają (ale to moje tylko zdanie) szczególnie zbytnie nasycenie barw i nie przedstawiają niczego konkretnego 6 - to zdj. mi się nie podoba - jest poruszone, duży kontrast, nasycenie barw za duże, zupełnie nieodpowiedni kard, dziewczyna wygląda w tej pozycji bardzo niekorzystnie, ogólnie nieprzemyślana kompozycja. Jakiego aparatu używasz? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Używam tylko sony dsc W-120 Cyber Shot
więc jakiś super olśniewających efektów nie można uzyskać, ale wdzięczny jest(: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.