|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Balsam do skóry suchej???
Od długiego czasu nie moge trafić w ten jedyny. mam wrażenie, że wypróbowałam już wszystkie mleczk i balsamy. Jedne są za tłuste i sie nie wchałaniją, inne wsiąkają i nie dają efektów. No i oczywiście zapach powinien być milusi [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Balsam do skóry suchej???
Witaj [img]icons/icon7.gif[/img] Tez mam sucha skórę i wypróbowałam juz mnóstwo mazideł [img]icons/icon7.gif[/img] Ostatnio używam balsamu Garnier z serii intensywna pielęgnacja skóry suchej,balsam regenerujący do bardzo suchej skóry.Skóra po nim jest miła w dotyku,szybko się wchłania,ładnie pachnie i kosztuje ok.20 zł [img]icons/icon7.gif[/img] Czasem używam też Loreal'a Nutrilify'u do suchej skóry.A jak mam juz dosć wszystkich balsamów to oliwki w żelu rumiankowej [img]icons/icon7.gif[/img] Skóra jest po nim cudownie miękka i ten rumianek pieknie pachnie [img]icons/icon7.gif[/img] Pozdrawiam [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.