|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
czy oplaca sie zakladac konto w mbanku?!
Wlasnie, czy oplaca sie....
Na chwile obecna potrzebuje konto, by gromadzic niezbyt duze sumy pieniazkow. Podobno w mbanku nie pobieraja zadnych oplat za otwarcie rachunku, jak i za prowadzenie, ale co do reszty to nie wiem... dzisiaj mialam isc i sie dowiedziec, no i ewntualnie zalozyc konto. Jednak zastanawiam sie, czy jest to bezpieczne, skoro podobno bez zadnych oplat.... A moze jakis inny bank moglybyscie mi polecic... dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy oplaca sie zakladac konto w mbanku?!
ja mam w mbanku zalozone konto - izzykonto bo zakladalam jak jeszcze bylam niepelnoletnia, moim zdaniem oplaca sie, nie ma zadnych oplat, co miesiac aktualizacja odsetek, wygodne przelewy, hasla smsowe itp. POLECAM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jezeli jestes studentka to w wiekszosci bankow zalozysz konto, nieoprocentowane, bez oplat za prowadzenie, za zalozenie, z karta za darmo.
takze to zadna nowosc ![]() wszystkie informacje mozesz w internecie poza tym znalezc
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Były już wątki o mBanku
![]() Ja polecam z czystym sumieniem - bardzo wygodny bank ![]() I ta piękna karta z delfinkiem... ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
okej, dziekuje za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja założyłam sobie konto w mbanku przez internet. Na kuriera czekałam ponad 3 tygodnie. Jednak nie mogłam podpisać umowy bo nie było mnie w domu dłuższy czas i kiedy zadzwonił zrezygnowałam bez żadnych komplikacji.
Jestem niepełnoletnia i tylko w tym banku znalazłam, że jako dokumentu można użyć legitymacji szkolnej gdy się nie ma paszportu. Taryfa prowizji i opłat bankowych w mbanku: Taryfa Prowizji i OpBat Bankowych 02.07.2007.pdf Moim zdaniem korzystny bank.
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() mi się najbardziej podoba właśnie fakt, że nigdzie nie trzeba chodzić i wystawać w kolejkach, tylko wszystko przez neta lub telefon ![]() swoją drogą to ja mam jakąś bankofobię - to przez PKO BP, jak dostawałam numerek 264 a do okienka szła właśnie jakaś 130 osoba to nie dziwota, że się lęków nabawiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już długo mam u nich konto a jeszcze ani razu nie byłam w siedzibie... Przez internet laduje sobie komórkę, płacę rachunki i robie inne przelewy ("pomiedzy-mbankowe" za darmo, reszta bodajże za 50gr)... Czuję że mam wszystko pod kontrolą, bo cały czas mam dostęp do wszystkich danych... ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a nawet jak coś namerdam to zawsze dzwonię, miły młody pan po mnie poprawia ![]() a w siedzibie też jeszcze nie byłam, chociaż mijam ją prawie codziennie (w Poznaniu jest na głównej ulicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
bylam i ...
mam problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
witam skoro istnieje juz watek o mbankiu nie ma sensu zakladać kolejnego i postanowilam tu napisac.
Dzis byl u mnie kurier aby podpisac umowe (zalozylam izzykonto) i chcialam zapytac czy konto juz jest w pełni aktywne moge swobodnie operowac nim? i w jakim czasie przyjdzie mi karta platnicza, czy musze ja jakos specialnie zamawiac? z gory thx za odpowiedz ;*
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
u mnie cala rodzina ma w mbanku
![]() ![]() karoliana- chyba musisz wejsc na str intenetowa i sie zalogowac przy pomocy tych tymczasowych hasel ktore dostalas ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja zalozylam - nie dosc ze nie przyslali mi karty platniczej to jeszcze zablokowalo sie przy chyba drugim logowaniu (haslo bylo na 100% poprawne). ciagle przysylaja mi wyciagi mimo ze zgodnie z umowa konto zamykaja po 2 lub 3 miesiacach bez transakcji a ja mam jusz prawie rok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ja jestem zadowolona ze swojego konta w mBank'u
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja od pół roku mam konto w Mbanku. Nie płace za prowadzenie konta, bezpłatnie korzystam z bankomatów Euronet oraz WBK, ładuję sobie komórkę przez stronę, na bieżąco sprawdzam stan konta itp. Ja jestem zadowolona w przeciwieństwie do poprzedniego banku, z ktorego byłam wybitnie niezadowolona.
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
niechcialabym zakladac nowego watku wiec tu zapytam jak to jest bo slyszalem ,że można zalozyc specjalna karte 25zl podajrze do wylacznie zakupow przez internet jednak teraz dowieduje sie ,ze mozna ZA DARMO zwiekszyc limity niestety nie jestem pewna nie mam żadnej wiedzy na ten temat chodzi mi oczywiscie o podlaczenie paypleya do izzy konta -ktore juz mam. Bede placic za dodatkwoa funkcje zamowic jakas karte po prostu zadzwonic,jakie limity ?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.