|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Model...
Mam pytanie, czy może któraś z Was spotykała się z facetem który jest modelem? Albo chociaż zna jakiegoś?
Otóż właśnie poznałam takiego osobnika, wirtualnie oczywiście, miło nam się rozmawia, wydaje mi się interesującym facetem, i chce się ze mną spotkać...Oczywiście jeśli chodzi o nowe znajomości to jestem otwarta, i lubię poznawać nowych ludzi, ale ostatnimi czasy poznawałam samych zadufanych, uważających się za niewiadomo co kolesi. Jest modelem, więc jak się domyślacie jest bardzo przystojny, może mieć każdą dziewczynę...więc tym bardziej...Albo kolejny kolekjoner dziewczyn... ![]() ![]() Wiem że tego nigdy się nie dowiem, dopóki go nie poznam i sama się nie przekonam ![]() ![]() Ale może byłyście w takiej sytuacji, że miałyście o kimś jakieś wyobrażenie a w rzeczywistości okazał się całkiem inną osobą? ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Model...
Myślę, że nie dowiesz się jaki naprawdę jest póki sie z nim nie spotkasz. Bo myślenie według stereotypów, że jak model to od razu podrywacz, że niemęski itd. jest bez sensu. Praca to praca, a prywatnie może być zupełnie inny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ech te stereotypy
![]()
![]() |
#4 |
Wiedźma
|
A czy jeśli kobieta jest inżynierem to jest to dla Ciebie niekobiece?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
"pociesze" Cie ,ze do tego wcale nie trzeba byc modelem,w necie pelno takich kolekcjonerów
Zreszta sama napisalas,ze ost spotykalas samych zadufanych,wiec ten jesli tez sie nim okaze chociaz bedzie przystojny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dowiesz się - dopóki go nie poznasz...ot co! ... wyobrażenia o ludziach bywaja dalekie od tego, co oni rzeczywiście soba reprezentuja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.