|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam: pudry, róże, fluidy, rozświetlacze
Witam
![]() Tak jak w temacie: poszukuję pudrów sypkich, fluidów, róży. Kolor nie za jasny - nie za ciemny, taki pośrodku, naturalny ![]() Poszukuję również pędzla do pudru. Za w/w rzeczy oddam to co mam w wątkach, poza wątkiem mam również próbki/odlewki perfum, oferuję również odlewkę szamponu Matrix Sleek Look. Zapraszam również do wątku z ciuchami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=237245 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Szukam: pudry, róże, fluidy, rozświetlacze
Witam z fluidów mam:Fluid Oriflame Flawless foundation spf8 kolor:2358 Honey Amber. trudno ocenić ile go jest hym. ok 50%-70% zostało. świetne opinie na KWC.
z pudrów mam dwa prasowane: Constante Carroll kolor Misty Beige zużycie jakieś 10% mam również Eveline Beauty Line Puder prasowany z jedwabiem. odcień 10, Cream. Nie wiem czemu tego koloru nie ma na żadnej stronie, ale na pewno puder jest świeży i ma ten kolor. Jest delikatnie rozświetlajacy. Zużycie 5-10% Proszę odpisz w moim watklu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.